Mi volt eddig a legérdekesebb paranormális, , élményed"?
Kiskoromba még mamámnál laktunk.
A számítógépen Doom 2-őztem (akkor még nem volt meg ez a mostani p4-es gépem),aztán hallom,hogy a fűrdőszobából zaj jön.
Odamegyek és a kádba zubog a víz,akár a niagara.
És mi a misztikum ebben?
Hát az,hogy csak én voltam otthon.
Az ok nélkül leeső tárgyakkal pl póló lecsúszik a puffról,már velem is megesett.
És itt van még egy,habár ennek csak a szemtanúja voltam.
Kirándulni voltunk unokatesóm családjával.
A helyen volt hegy is.
Unokatesómmal mentünk lefele,me meguntunk a magaslati kilátást.
Én úgy 1 méternyire battyogtam,amikor unokatesóm minden ok nélkül elvágdik oldalra (bal) és lecsúszik a szakadékba (ami lehetetlen,hiszen a hegyi túrista út nem oldalra lejtett),de nekem úgy tűnt,mintha lehúzta volna valami.
******** mázlija volt,mert pont ott volt egy fa és arra "esett",közben meg kapaszkodott ezerrel.
Én meg 3 mp meglepődöttség után felhúztam.
Egyik sem kitalált eset volt.
Helo!
Velem volt egy furcsa eset mikor meg 7 eves voltam.
Fekudtem az agyamban es nem is tudom mi lehetet almodtam vagy nem de lattam ahogy bejon egy feketecsukjas alak a hazba.
Lassan jott es a szobam kuzobenel megalt e ramnezett.
Ram akart ugrani de mikor ram vetette magat becsuktam a szemem es mikor ramugrott a macska ugrot ram.
Tehat kicsit fura dolog de igaz...
Már jó pár évvel ezelőtt történt. Akkor este egy asztrál utazásos könyvet olvastam.(Azóta nem merek ilyen könyveket olvasni, mert tuti, hogy annak hatására történt)
A lényeg az, hogy éjjel felébredtem szörnyű rémálmomból, és nem tudtam eldönteni sokáig, hogy álmodtam, vagy valóság volt.
Annyira igazinak tűnt, mert épp az ágyam szembe van az ablakkal, és onnan nézett rám egy fekete csuklyás alak, az arcát nem láttam, csak azt éreztem, hogy mozdulni sem birok, meg utána azt, hogy fetrengek az ágyban. Szörnyű érzés volt.Tudtam azt, hogy ilyenkor imádkozni kell, hogy eltűnjön. Ezt tettem, és eltűnt szép lassan.
De tényleg csak álom volt? Remélem csak az agyam produkálta.
Tegnap 18:03
A macska azutan semmi furcsasagot nem muvelt,bar egy honappal azutan mar elkezdet furcsabban viselkedni.
Tehat volt amikor oknelkul ram fujt mintha vedekezni akart volna,es megharapot es a seb meg mindig latszik.Aztan meg oknelkul elment,bar en nagyon szerettem ot...
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 01-14 23:56
Érdekes ez az elfordulás. Én is úgy gondoltam, hogy ha ilyen lenne ráordítanék vagy valami. Ennek ellenére, amikor láttam én is rögtön elfordultam. Mintha akkor meg nem történtté tudnám tenni az egészet. Rácsesztem, mert átjött a másik oldalra szembe velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!