Léteznek vámpírok? éS ha igen, hogy lehet azzá változni?
Figyelt kérdés
nem kamu.
nagyon fontos lenne.
kérlek segítsetek
2011. jan. 7. 09:35
21/25 anonim válasza:
Ezt a hülyét. Túl sok volt az alkonyat? Megártott Robert Pattinson feje? Vagy mi a fene? talán szerelmes lettél valamelyik tinivámpír fiúba. Úgy gyűlölöm az ilyen korcsokat akik mind vámpírnak képzelik magukat vagy azzá akarnak lenni pusztán csak azért, mert most ez a menő. Az emo korszak lecsengett most jönnek a vámpírok? Amivel nem is lenne baj, de kérdem én miért nem akar valaki inkább Lestat vagy Louis lenni? Esetleg Armand vagy a személyes kedvencem Santino.Robert Pattinsontól ajánlom figyelmetekbe a Harry Potter 4et és a Gyűrű átka című filmet. Ott a tini lányok miért nem lettek belé szerelmesek? Tán nem voltak elég híresek ezek a filmek?
22/25 A kérdező kommentje:
sziasutok bocsi a kérdésért nem volt komoly és bocsi a NEM KAMU ért.
nem gondoltam komolyan.
sziasztok
2011. jan. 9. 15:01
23/25 anonim válasza:
Ha 15 és 20 év közötti lány vagy akkor én szívesen vámpírrá változtatlak. ÉS nem igaz az a "legenda", hogy a vámpíroknak hideg a farkuk.
24/25 kdragon válasza:
akkor az első vámpír hogyan lett vámpír ?
25/25 A kérdező kommentje:
Egyébként utálom az alkonyatot,csak hogy ezt tisztázzuk.És robrt pettinsont ugy szoktam hívni higy nyálasképu.
Koszike
2012. aug. 20. 07:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!