Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Léteznek vámpírok? éS ha...

Léteznek vámpírok? éS ha igen, hogy lehet azzá változni?

Figyelt kérdés

nem kamu.

nagyon fontos lenne.

kérlek segítsetek

2011. jan. 7. 09:35
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
88%
vegyél minden nap disznóvért, és idd azt. egészségedre.gratulálok.
2011. jan. 7. 12:29
 12/25 spyke93 ***** válasza:
84%
Idéz meg 1 démont és a lelkedért cserébe vámpírrá változtat de neked annyit megér hogy kb 30 év múlva el ragadjon és a pokolba vigyen?
2011. jan. 7. 12:35
 13/25 anonim ***** válasza:
78%
Én vámpapírokról tudok, de azt meg kell igényelni és 30 napon belül jóvá hagyják.
2011. jan. 7. 12:39
 14/25 anonim ***** válasza:
47%

Léteznek:

Közönséges vámpírdenevér (Desmodus Rotundus)

[link]

De hogy nem fogsz ilyenné válni, az biztos. Ha pedig olyanra gondoltál, ami a filmekben van, akkor egyszerűen ostoba vagy.

2011. jan. 7. 12:45
 15/25 anonim válasza:
47%
vámpapírok. ez jó! xD
2011. jan. 7. 12:49
 16/25 anonim ***** válasza:
84%
Én nem vagyok az úgyhogy ne küldjél ostoba privátokat, de ne akarjál az lenni. Lehet az elején jó mókának tűnik hogy könnyedén megölsz egy embert, de a végén neked is csak az jut mint mindegyiknek, szenvedés.
2011. jan. 7. 12:51
 17/25 anonim ***** válasza:
75%
Nem. A legenda alapja valószínűlet a porphyria nevű betegség, ami hasonló tüneteket okoz. Persze ettől senki nem lesz olyan, mint a filmben látható vámpírok, egyszerűen csak beteg.
2011. jan. 7. 14:56
 18/25 anonim ***** válasza:
87%
Ha léteznek is, remélem nem kiszámíthatatlan tiniket változtatnak át, akik az összes kis barátjukból is vámpírt csinálnak, és csak az ezzel járó hatalom érdekli őket, amit a valós életben nem tudnak megszerezni maguknak.
2011. jan. 7. 15:50
 19/25 anonim ***** válasza:
40%
Bírom amikor ráfogják az ostoba betegségekre a létezésüket :D. És azt mivel magyarázzátok hogy hihetetlen gyorsnak, és erősnek írták le őket? Azért nem tudjuk hogy vannak, mert ugyanúgy néznek ki mint mi. Ne aggódj akit elkap egy, az rögtön rájön hogy nem mese volt amit halott.
2011. jan. 7. 17:44
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Most megfogtál! De nem is az bánt, hogy a vámpírok erejét és gyorsaságát nem tudom megmagyarázni, igazából az idegesít a leginkább, hogy nem találok magyarázatot a Hétszünyű Kapanyányi Monyók egyik szünyére sem. :D
2011. jan. 7. 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!