Mi ez a képen? (lent kép)
barátnőm fényképezett engem. Naranxs Sárga pulcsi volt rajtam! Hátha csak elmosodott. Lécci ti is nézzétek meg. Köszönöm
A kép telefonos, igaz? És be volt rajta kapcsolva az éjszakai mód, plusz a fényviszonyok is rosszak voltak. Ilyen esetben a legtöbb telefonnak tovább tart, amíg feldogozza és megcsinálja a képet. Az én telefonom pl. leadja a fényképező hangot, és csak utána kattint :)
Szóval a barátnőd pont akkor húzta el a telefont, mikor megcsinálta a képet, a kék pulcsi pedig szimpla feldolgozási hiba... Én már olyan képet is láttam, ahol az iphone a forgó repülőpropeller helyett ilyen függőleges lapátokat fényképezett ;)
Nekem meg ezt köpte ki egyszer a fényképezőgép. A digitális gépek, főleg a régebbi és olcsóbb példányok hajlamosak sok hülyeséget rögzíteni.
> Tönkre ment a teló :(
Üdv a fogyasztói társadalomban! :) :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!