Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi ez a képen? (lent kép)

Mi ez a képen? (lent kép)

Figyelt kérdés

barátnőm fényképezett engem. Naranxs Sárga pulcsi volt rajtam! Hátha csak elmosodott. Lécci ti is nézzétek meg. Köszönöm

[link]

2011. jan. 1. 13:31
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

A kép telefonos, igaz? És be volt rajta kapcsolva az éjszakai mód, plusz a fényviszonyok is rosszak voltak. Ilyen esetben a legtöbb telefonnak tovább tart, amíg feldogozza és megcsinálja a képet. Az én telefonom pl. leadja a fényképező hangot, és csak utána kattint :)

Szóval a barátnőd pont akkor húzta el a telefont, mikor megcsinálta a képet, a kék pulcsi pedig szimpla feldolgozási hiba... Én már olyan képet is láttam, ahol az iphone a forgó repülőpropeller helyett ilyen függőleges lapátokat fényképezett ;)

2011. jan. 1. 22:18
 22/31 Platypus ***** válasza:

[link]

Nekem meg ezt köpte ki egyszer a fényképezőgép. A digitális gépek, főleg a régebbi és olcsóbb példányok hajlamosak sok hülyeséget rögzíteni.

2011. jan. 2. 00:35
 23/31 anonim ***** válasza:

> Tönkre ment a teló :(

Üdv a fogyasztói társadalomban! :) :(

2011. jan. 2. 12:55
 24/31 A kérdező kommentje:
telefonnal fényképeztem, de a telefonom vakus. Biztos láttatok Vakus telefont. :D Be volt rajt kapcsolva a Vaku. És az északai mód is be volt kapcsolva
2011. jan. 2. 16:44
 25/31 anonim ***** válasza:
AZ OTT OLYAN MINT 2 HEREGOLYÓ ÉS 1 VASTAG PÉNISZ
2011. jan. 4. 21:16
 26/31 anonim ***** válasza:
Nemolvastam végig a válaszokat, de a bal alsó sarokban nagyon cuki kis szellem van ^^)
2011. jan. 11. 16:39
 27/31 anonim válasza:
Nagyon cuki a bal alsó sarokban lévő "szellem fej"^^!!
2011. jan. 11. 16:40
 28/31 A kérdező kommentje:
hihi
2011. jan. 11. 18:28
 29/31 Remese98 válasza:
szerintem csak elmosódott! beszéld be magadnak h nincsenek szellemek és ha félsz mondogasd magadba h nem léteznek szellemek stb... nekem bevállt!!hidd el velem is volt ilyen :) <3
2011. jan. 16. 15:06
 30/31 anonim ***** válasza:
Ez bizony 1 pedo szellem aki épp megakar sunázni!
2011. jan. 19. 09:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!