Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi ez a képen? (lent kép)

Mi ez a képen? (lent kép)

Figyelt kérdés

barátnőm fényképezett engem. Naranxs Sárga pulcsi volt rajtam! Hátha csak elmosodott. Lécci ti is nézzétek meg. Köszönöm

[link]

2011. jan. 1. 13:31
1 2 3 4
 11/31 anonim válasza:
79%
emberek.... sírva röhögök.... az orvostudomány új nagy felfedezése: egy fényképező, ami lekapja a daganatot!
2011. jan. 1. 14:54
 12/31 anonim ***** válasza:
75%
Ez nem felfedezés,de tény,hogy volt ilyen. Aki nem hisz benne,mint te,meg én csak nevetünk,mert én is nevetek rajta,de azért elfogadom,hogy fordult már elő ilyen.
2011. jan. 1. 14:59
 13/31 anonim ***** válasza:
Figyu ilyen kepeket nekem akkor sikerul csinalni ha venetlenul elmozdul a kezem es ekkor a kep igy jon ki,es az a bizonyos abra igy keletkezhetett szerintem.
2011. jan. 1. 15:10
 14/31 anonim ***** válasza:
64%
Biztos hogy daganatod van, az elmosódásból ítélve már eléggé előrehaladott, úgyhogy én a helyedben kezdenék búcsúzni a rokonságtól, mert hamarosan meghalsz.
2011. jan. 1. 15:35
 15/31 anonim ***** válasza:
Talán csak aurafotó.
2011. jan. 1. 16:12
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen... az emberi hülyeség tényleg határtalan.

Fogjátok már fel végre, hogy ez egy szimplán elmosódott fotó! Nem kell itt mindenféle hülyeséget belemagyarázni! Ha tudnátok hány száz ilyen fotó készül naponta. Csak van pár nagyokos, aki valamit kilát belőle és már azt hiszi itt a világvége.

És akkor velük mi van?

[link]

Semmi!

2011. jan. 1. 16:41
 17/31 A kérdező kommentje:
:D Figyi nem hiszek ilyen marhaságokban!! Nem hiszek a szellemekben sem. De hát nem mozgott a keze. És ma még ez után a fotó után ez történt: Felvettem egy hangfelvételt és ilyen nyikogó hülye hang volt XD Utána meg mikor újra vettem a felvételt. És rámentem hogy mentés lefagyot. Utánna meg magától kikapcsolt a telefon. Tönkre ment a teló :(
2011. jan. 1. 19:53
 18/31 anonim ***** válasza:

Környezet nélkül nehéz megmondani, hogy mi is lehet ez.

Persze ez nem zárja ki a szellemfotó lehetőségét.

2011. jan. 1. 21:15
 19/31 A kérdező kommentje:
De igazából a szellemeknek (ha vannak) mi jó nekik hogy teljesen eltakartak??Mert ha megjelent volna a képen egy nő vagy valami akkor, azt mondom jó. EZ egy Őnző szellem volt.
2011. jan. 1. 21:32
 20/31 anonim ***** válasza:

Ez a fotó sötétben készült, vagy rossz fényviszonyok között, ugye?

Mert ha igen, akkor ez egy bemozdult kép. És kész. Azért kék a narancsárga pulcsid, mert ennyire elmosódott. Ha vakut használtok, nem lenne semmi gáz. De gondolom mobillal, vagy valami kiskaliberű digitálissal készült a kép.

2011. jan. 1. 21:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!