Mi ez a képen? (lent kép)
Figyelt kérdés
barátnőm fényképezett engem. Naranxs Sárga pulcsi volt rajtam! Hátha csak elmosodott. Lécci ti is nézzétek meg. Köszönöm
2011. jan. 1. 13:31
1/31 A kérdező kommentje:
Ja és a barátnőm , úgy hozta ide a képet. Hogy ezek rajt voltak de nem remegett a keeze
2011. jan. 1. 13:36
2/31 anonim válasza:
Gondolom a fényviszonyok nem voltak túl jók és hamarabb "lehúzta" a fényképezőt, nem várta meg, míg az normálisan felfogja a képet.
Így lett ez ilyen.
A bekarikázott dolgokat pedig csak az ember képzeli bele. Nincsenek ott szellemek.
Ilyen például az is, hogy a Holdat úgy látjuk, mintha szeme és szája lenne.
Tehát a válasz: egy elmosódott kép, amit ki kell törölni, mert nincs értelme.
3/31 A kérdező kommentje:
köszönöm!! Most megnyugodtam
2011. jan. 1. 13:45
4/31 anonim válasza:
Én valahol olvastam,hogy az ilyen elmosódások,amiket bekarikáztál jelenthetnek daganatot is. Volt rá példa azt hiszem az USA-ban. De lehet,hogy ezcsak egy simán elmosódott kép.....
5/31 anonim válasza:
Elmosódások??? Ugyan már hol? Egy röntgenfelvételen, CT-n vagy MRI-n talán, de egy fényképen??
Ne nevettess!
(Első voltam)
7/31 anonim válasza:
Én is hallottam arról,hogy ez daganatot jelenthet,és ez is lehet elmosódás!Mivel ha remeg a keze,akkor elmosódhat a kép! :)
8/31 A kérdező kommentje:
Akkor most Daganatos vagyok????????????????? Mert ha egy nagyon picit nem láthaton remeg a keze akkor is csak a fejem lett volna rajt homályos és a narancs sárga pulcsi miatt az egész kép sárga lett volna de ez KÉK
2011. jan. 1. 14:12
9/31 anonim válasza:
Ha nem hiszel az ezoterikus dolgokban,akkor evdd úgy hhogy csa véletlen. De akik nagyon hisznek,azok szeritem már rohannának egy Orvoshoz.Szerintem puszta véletlen...
10/31 anonim válasza:
> narancs sárga pulcsi miatt az egész kép sárga lett volna de ez KÉK
Így jár, aki mobiltelefonnal fényképez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!