Lécci válaszolnátok pár kérdésre, aludni se merek amíg ezeket nem tudom (? )
1. Ha velem alszik a kutya,magamhoz szorítom akkor megvédhet?
2. démon mi okból akarna bántani? ha alszok csak akkor bánthat? ( azért kérdezem mert egy kérdésnél kiderült h nagy valószínűséggel démon van itt)
3. az igaz h ha szellem van a lakásban a tudat alattid miatt nem tudsz elaludni?mert nem hagy.. ilyesmi volt a tv-ben.
4. mi védhet meg? már kereszt van nálam,de azzal ijesztgetnek h az mitől védene meg..:/
Előre is köszi!
ígyis tök sz@r semmit nem aludtam, és most is egyedül vagyok :S és ilyenekről beszélek ...
mert beteg vagyok aztán itthon..hát csodás:/
jah..vki még válaszolt a kérdéseimre..
nem harap meg a kutya ő olyan h imádja ha plüssölik meg bújik az emberhez , de nem ugy szorítom h megfulladjon szerencsétlen-.-..
honnan tudod h nem léteznek? ..rem.történik veled valami hehe:P
köszi a válaszokat...
semmi gond nincs velem!
1. hát meg, de szeritnem szegény állatnak az is elég, ha az ágyad mellé teszed a vackát, úgy nem fullad meg xD
2. Idéztél démont? Mert ha igen akkor lelkileg bánthat. Jegyezd meg, fizikailag nem bánthat, mert szinte nincs is önálló alakja.
3. Ha azt is idéztél, akkor lehet, hogy feldühítetted és minden lehetőséget megragad, hogy egyáltalán jelezzen neked h Hahó én még itt vagyok, nem búcsztál el tőlem. Mert ha a szellemidézés végén nem küldöd őt vissza, akkor ottmarad :S Goindolj bele, szegény Jacko milyen elfoglalt lehet, folyton megidézik :D
4. Szerintem is használj füstölőt, ne higyj a fülednek és a tudatalattidnak, és ne félj, mert ha félsz alapból hallucinálhatsz ilyeneket D:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!