A sellőkről szeretnék pár kérdést, válaszolnátok?
Sziasztok!
Sellők léteznek? Vagy ez csak mese?
Csak tengerészeket esznek? Vagy halakkal is táplálkoznak? Sokszor időbe telik mire valami tengerész odajut, addigra bőven éhenhalnak.
A filmekben nincs semmilyen nemzőszervre vonatkozó utalás? Hogyan csinálják a kis sellőket? Egyáltalán milyen testnyílásukon kakálnak?
Csak értelmes válaszokat kérnék, köszi!
Sellők nem léteznek. A legenda a tengeritehenek miatt terjedt el, ők létező állatok, viszont nem esznek embert.
Csak mese.
És mintaz öszes mesében, nem kapnak lényeges szerepet az ilyesmik - pl. hogyan lesz gyerekük vaggy hasonló. A mesékben egyszerűen hinni kell, és aki hisz bennük, annak eszébe sem jut ilyesmiket kérdezni :) (szerintem kicsit olyan, mint Isten. Aki hisz benne, annak mindegy, hogy lehetséges-e vagy sem.)
Háát találtak már sellő maradványokat,vagy egy őskori sellő tetemét....ugyhogy lehet hogy léteztek!!!! de csak léteztek! Szeerintem halakkal táplálkoztak,biztos ugy nemzenek utódokat mint a halak,mivel ők is azok voltak.És ugyanugy kakiltak :)
[link] Érdemes megnézni ;)
A megtalált "sellők" mindegyike hamisítvány.
A tengeritehenekről az első hozzászólásomban csatolt linken olvashatsz, mit esznek stb. nem fogom ide bemásolni.
A sellők igenis léteznek! Én egyszer már fogtam egyet egy görögországi utazáson. Vannak szárazföldi sellők is, akik az átlagos emberek között mászkálnak. Ismertetőjeleik: mindig, ismétlem mindig kapucniban járnak, kicsit sántítanak (az uszonyuk miatt).
A székletürítés úgy zajlik náluk, hogy a két farokuszony között van egy aprócska, szinte már láthatatlan lyuk, ahol kagylókat ereget ki, amik később nőnek nagyobbra.
Kagyló(kaka)-típusok:
-Sima, hagyományos osztrigák:ez olyan, mint amikor szilvát eszel és tejet iszol mellé. Ez fosást eredményez, szóval, ha úgy tetszik, ez a 'fosadékuk'..
-'Shell' kagyló(a kedvencem): Ez az a barázdás, jellegzetes kagyló (Shell benzinkút). Ezt az öreg kagylók csinálják, nekik már tágabb a kis végbélnyílásuk és ráncos is, ami ilyen kis bevágásokat képez a kagyló felszínén.
kb. ennyit tudtam most leírni.
A kis sellők a kagylókból kelnek ki=a kis sellők, ürülékek(pl.:South park, Bono). És ha már itt tartunk, akkor, ha nincs tengerész, a nagy sellők megeszik a kis sellőket.(A halakat nem bántják, mert félnek tőlük..)
Remélem kielégítő választ adtam és tudsz majd este aludni, szia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!