Tegnap megnéztem a Paranormal Activityt, és egész éjjel nem tudtam aludni, féltem, a legkisebb neszre is felkeltem. Tényleg igazságon alapul az a film?
Hogy alapulna már igazságon? Még ha léteznének is szellemek vagy amiről a film szólt(csak beletekergettem, nem tetszett a kamerás mód) szerinted mozikban mutogatnák?
Amúgy nem vagy véletlenül nagyon fiatal? Velem is történt ilyen kicsi koromban, hogy valami mutáns kígyós film után, nem mertem az ágy alá nyúlni..:)
Kitalált történet a film,nincs semmi valóságalapja..
Ahogy előttem is írták két verziója is van.
Az egyikben a rendőrök a film végén lelövik a lányt akinek kés van a kezében.
A másik verzióban a lány amikor késsel megöli a barátját felmegy a szobába,és a kamerába mosolyog majd elvágja a saját torkát...
A legtöbb filmnél néha bedobják reklámnak,hogy "eredeti történet alapján"így sokkal jobban eladható..
Azok a filmek amik tényleg megtörtént esetet dolgozz fel annak utána is tudsz nézni az igaz történetnek...
PL: The Monster (A rém) című film valós eseményeken alapul.Utána tudsz nézni..
Az első link a filmről szól,a második link a valós emberről szól..
ma 15:27 vagyok
javítok: Az első link a valós személy,míg a második a film...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!