Hisztek megmagyarázhatatlan dolgokban, esetleg különös lények létezésében?
ok ok 11 forint már 13 öreg. Egyébként nem keresek vele semmit. Kb 10000 cikket kéne írnom hogy kapjak kérte pénzt :)
de sajnos most mennem kell iskolába addig is szia
Kedves utolsó, szerintem mindenki magából indul ki. Szerintem te nem vagy egy senki. A sakk diák olinpián második lettem, idén kaptam a szüleimtől egy Hunday lantra vagon autót, 2000 évjárat 1.6 motorral. 2 éve meg van a jogsim. És csak 18 éves vagyok , hát nem király. Még mint nem mondtam várjál csak. Ja igen nyáron egy külföldi cégnek dolgozok, ahol én vagyok a főnök. A helyesírási hibáim pedig leginkább abból fakadnak ki, hogy diklekszás vagyok , sajnos! Erről nem tehetek , de már orvosolom a gondomat, egyre többet írok és olvasok, nem akarok vagánykodni meg semmi nem szokásom,
De ne mondj olyanokat másra amik nem igazak! És ne szólj le másokat, ha nem ismered az embert!
Na és melyik az a külföldi cég,ami nyáron 18éves írni nemtudó fiatalokat ültet vezetői posztra?
:)
Huu az durva, hogy látott ilyen lényt, amúgy ezek a lények nem látszódnak a fényképeken.
Az a cég az amelyik egy 18 éves gyereket vezetői posztba állítja, az amelyik ismeri a 18 éves gyereket régóta.
Már kb 4 éve ott dolgozom, igen 14 éves korom óta de csak nyáron. Nem mennék bele. Kár hogy a hozzá szólásokat nem lehet törölni. Hirtelen felindulásból írtam le.
A tengerimalacomnak is fekete a szeme O-O
Viccen kívül, nem nagyon hiszek az UFO-s sztorikban, abban hogy fejlettebb technológiával rendelkező lények segítettek a németeknek, abban meg főleg nem.Azzal viszont egyetértek, hogy létezhetnek élőlények más csillagrendszerekbe, de még ha léteznek is, sohase fogunk találkozni velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!