Ez mi lehetett? Valakivel történt hasonló?
Alvás paralízis lehetett,vagy ahhoz hasonló módosult tudatállapot.
Miközben nézted a mobilod,elalhattál.
Lehetséges az is,hogy természetfeletti oka volt és tényleg volt ott veled "valami".Létezik ilyesmi,bár tényleg ritkán fordul elő.Azért merem állítani,hogy létezhet ilyen eset,mivel megtapasztaltam.A tudat segítségével sikerülhet elhárítani az ilyen élményeket.Tehát,ha te egy ilyen tapasztalat közben arra koncentrálsz,hogy nem akarsz többé ilyen élményt,akkor nagyon valószínű,hogy meg fog szűnni.Nekem legalábbis sikerült..
Alvási paralízis. Az emberek nagy részénél előfordult már, velem is megtörtént már, 2-szer is. Semmi köze az ezotériához (igazából semminek sincs köze az ezotériához, de ez megint más kérdés).
Ilyenkor hangokat, képeket, történéseket hallucinálsz, úgy érzed nem tudsz mozdulni, az agyad gyakran kerít köré egy történetet, ahogy valaki nagyon erősen lenyom.
Próbáld csökkenteni a téged ért stresszt (ne foglalkozz ezotériával), feküdj le emberi időben, stb. és megszűnnek az ilyen álmok.
Velem is volt hasonló. Laptopon néztem egy filmet. A gép az ágyamon volt, mert elég nagy az ágyam, a szemem meg rossz, úgyhogy ha máshova rakom nem láttam volna a filmet. Már félálomban voltam, mikor felriadtam arra, hogy hangos a film és zavar. De mondom, ez mind félálomban és másodpercek alatt. Csak a laptop fénye volt a szobámban és az ágyam végébe néztem, ahol azt láttam, mintha ott térdelt volna egy ember. Csak körvonalakat láttam és egy sötét alakot, néztem pár másodpercig és elmúlt. Szóval ilyen alvási paralízisei mindenkinek vannak, nyugi:)
Amúgy, nem valami kellemes élmény, én is megijedtem, de nem gondoltam, hogy lehet másról szó..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!