Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek lehetséges, hogy...

Szerintetek lehetséges, hogy szellemet láttunk?

Figyelt kérdés

Tegnap párommal sötétben jöttünk le a szüleihez. Előzőleg párom apukája mesélt pár érdekes dolgot, ami a szellemekhez köthető, de ezt most nem sorolom fel, mert sok lenne. :)

A lényeg az, hogy jöttünk egy főútról a faluba vezető bekötőúton, van egy nagyobb kanyar, ahol van egy Jézus-kereszt (kőből). Amikor odaértünk hirtelen valamit láttam átsuhanni az autó előtt, a kereszt felé tartott. Nem mentünk lassan (kb. 100). Hirtelen megijedtem, mert azt hittem ember volt és elütjük. De aztán rájöttem, hogy magasabban volt, mint egy ember, kb 2 méteres magasságban lehetett, és csak egy árny volt. Mintha egy sötétbarna vagy fekete ballonkabát libbent volna át előttünk hirtelen, de átlátszó lett volna az anyaga. Mint egy függöny mondjuk. Nem tudom értelmesebben elmondani sajnos.

Aztán mondtam páromnak, azt mondja biztos csak képzelődök. De addig-addig témáztam felette, hogy aztán mondta ő is, hogy mintha látott volna valami feketét átsuhanni, csak nem volt benne biztos és nem akart hülyeséget mondani.

Mi lehetett ez? Biztos nem állat volt, az a reflektorban és a ködlámpa fényében könnyen kivehető (előtte ugrott át előttünk nyúl, múltkor meg egy borz, régebben már őz is, tuti nem ezek voltak).

2010. nov. 6. 14:18
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

Nem, eddig még nem volt ilyen :) Szerintem nem is lesz már...múltkor Bogaras előtt egy borz jött ki elénk...akkorát fékeztünk, nem sok híja volt, hogy elüssük...amúgy hány éves vagy? Fiú/lány? :)

Én 20/L vagyok, párom 22/F :)

Neked volt már hasonló? Vagy szellemekkel kapcsolatos fura dolog? :D

Én nem igazán hiszek ebben, talán valaminek tényleg az árnyéka volt, de akkor is fura...

2010. nov. 7. 20:34
 22/29 anonim ***** válasza:

17 vagyok és lány.

Én biztosan borzasztóan megijedtem volna. Én valahogy félek az ilyen dolgoktól. Mindig mondják h "de ilyen nincs" akkor is félek. :D Ilyen árnyszerű dolgokat anno én is láttam, de azt mindig betudtam a fáradtságnak, vagy hogy csak képzelődök. Inkább ez, mint hogy teljesen elijesszem magam. :)

2010. nov. 7. 20:40
 23/29 A kérdező kommentje:
Háát igen :) Na mindegy, lehet hogy fáradtak voltunk már :) De azért érdekes volt...
2010. nov. 7. 20:49
 24/29 anonim ***** válasza:
miért írnak ide olyanok véleményeket akik nem hisznek illetve semmi jártasságuk az efféle dolgokban? :S nem értem... egyébként szerintem lehetséges, hogy szellem volt, én már láttam szellemet nem is egyszer, szerintem tök természetes... biztos azért ott láttátok, mert ott halhatott meg mondjuk egy autóbalesetben vagy elgázolták, a holt lelkek általában kötődnek ahhoz a helyhez ahol meghaltak... de nem kell tőlük félni, biztosan csak segítséget akart kérni... am nem bánt :)L/18
2010. nov. 8. 18:20
 25/29 anonim ***** válasza:

Szerintem is csak madár volt. Írok egy példát, hogy lásd, mennyire meg tud viccelni a képzeleted.

Párom bement egy boStba, mi pedig a haverjával kint vártuk a kocsiban. szemben parkoltunk a kirakattal. Egyszerre feltűnt a kirakat üvegen egy elmosódott férfi arc, utána eltűnt. A kocsi és a kirakat közt nem volt semmi és tök ijesztő volt az arc. Én majdnem kővé dermedtem, azt hittem szellem. ( Akkoriban sok szellemes dolgot olvastam). Meg sem mertem szólalni sokáig, csak egyszer párom megkérdezte, hogy mi van velem. Én meg elmondtam, hogy szellemet láttam. Kiröhögött, mert a bolt ajtaján volt agy plakát, azon egy férfi arc, ha nyitották az ajtót, akkor az halványan átlátszott a kirakaton. Amikor csukták be, akkor " eltűnt". No, ilyen élénk tud lenni a fantázia, főleg, ha rá van hangolódva éppen az ilyen dolgokra.

Szóval madár volt. Vagy denevér.

2010. nov. 9. 14:25
 26/29 anonim válasza:
Felénk örömlányok állnak kint mindig az úton. Egyszer egy szőkét 120-al csaptak el múlt télen. darabjaira szakadt... Az óta elég sokan találkoztak már vele abban az órában,amikor elgázolták. Bal oldalról akart visszamenni a jobb oldalra, a helyére. Mindegy. Néha előfordult már, hogy mi is láttuk párommal az út mellett...de tudjuk,hogy meghalt.
2010. nov. 12. 11:41
 27/29 anonim ***** válasza:

Utolsó.

Ez azért elég durva.

2010. nov. 12. 13:21
 28/29 anonim ***** válasza:

szerintem az nem szellem hanem valami más jelenség lehetett... a szellemnek szürke, halvány színe van

hülyeség lehet, de szerintem ez démon

azok a fekete ruhások :)

2010. nov. 12. 22:48
 29/29 anonim ***** válasza:
te már láttál szellemet vagy démont?és akkor miért nem látja mindenki?
2010. nov. 14. 19:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!