Szerintetek lehetséges, hogy szellemet láttunk?
Tegnap párommal sötétben jöttünk le a szüleihez. Előzőleg párom apukája mesélt pár érdekes dolgot, ami a szellemekhez köthető, de ezt most nem sorolom fel, mert sok lenne. :)
A lényeg az, hogy jöttünk egy főútról a faluba vezető bekötőúton, van egy nagyobb kanyar, ahol van egy Jézus-kereszt (kőből). Amikor odaértünk hirtelen valamit láttam átsuhanni az autó előtt, a kereszt felé tartott. Nem mentünk lassan (kb. 100). Hirtelen megijedtem, mert azt hittem ember volt és elütjük. De aztán rájöttem, hogy magasabban volt, mint egy ember, kb 2 méteres magasságban lehetett, és csak egy árny volt. Mintha egy sötétbarna vagy fekete ballonkabát libbent volna át előttünk hirtelen, de átlátszó lett volna az anyaga. Mint egy függöny mondjuk. Nem tudom értelmesebben elmondani sajnos.
Aztán mondtam páromnak, azt mondja biztos csak képzelődök. De addig-addig témáztam felette, hogy aztán mondta ő is, hogy mintha látott volna valami feketét átsuhanni, csak nem volt benne biztos és nem akart hülyeséget mondani.
Mi lehetett ez? Biztos nem állat volt, az a reflektorban és a ködlámpa fényében könnyen kivehető (előtte ugrott át előttünk nyúl, múltkor meg egy borz, régebben már őz is, tuti nem ezek voltak).
akkor is tök ijesztő. sőt..
ezentúl óvatosabban közlekedek. :D
de azért az jó hogy környezetemből is írnak ide.
korábban amúgy nem volt hasonló eset?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!