Létezik természet feletti erő? Mármint szuper erő
Ha úgy fogalmazol, hogy van-e jóval az átlagon felüli erő, akkor :igen.
A természetfeletti ereje csak a természetfelettinek lehet. Ez leggyakrabban Isten. Ha vallásos vagy akkor ez a Te válaszod. Ha ateista vagy, akkor nincs ilyen erő. :)
10.
Ilyen történetem nekem is van. Amikor a katonaságnál a 3000 méteres futásokat kellett nyomni, igazából nem volt a kedvencem.
Azután az alegység parancsnoka lettem és nekem is ott kellett feszíteni a századparancsnok mellett, futás közben az élen.
Fura érzés volt, felvettem a tempót a főnökkel és szinte lazán lenyomtam ugyanazt a távot, míg mögöttem a többiek haldokoltak, lemaradoztak. Végén sem voltam különösebben kifulladva.
De én ebben nem keresnék ilyen misztikus vonatkozásokat.
Igen, létezik. A filmekben, a könyekben, a képzeletedben.
Néha a való életben is érezzük a "szupererőt" egy vizsga közben, sportolás közben, nehzéz fizikai munkát végezve, veszélyhelyzetben (adrenalin), vagy az ágyban :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!