Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintet szellem? (a helyesír...

Szerintet szellem? (a helyesírási hibákkal ne törődj)

Figyelt kérdés

az egész 6 évesen kezdödött de akkor még csak ilyen kis apróságok.

Egyik pénteken egyedül voltam othon és nekünk emelet6es a házunk és a laptopom a lébcső alatt volt oda mentem gépezni és azt hallom hogy valaki jönn lefelé meg csörrenéseket hallok akkor rögtön áthÍvtam a barátnőmet,

amig ideért addig hangosan zenét hallgattam, a barátnőmel vele is leültünk gépezni és ő is hallotta akkor hazajött a hugom ö 6 éves lesz és öt fölküldtem hogy nézzen körül de nem volt ott senki a hugomat át vittem a mamámhoz aztán hazajöttem a barátnömel megint hallotunk hangokat aztán sikitva rohantunk ki

a másik

egyik ájszaka az a hinta szék mozgott vagyis én azt hallottam és a hugom megkérdezte hogy éncsinálom-e de nem én csináltam és nem is ő, kiabáltam anyának hogy nézze meg fölkapcsolta a villanyt és akkor láttam hogy az a szék nem ugy volt ahogy ugy hagytam anya föl jött megkértem vigye be a fürdő szobámba a mai napig bent van a fürdő szobámba

egyéb kis fürcsaságok

othon le esik magátol a konyha ruha, felborul magátol a virág meg ilyenek

ne nézzetek hülyének kiméljetek a rossz kritikátol de segitsetek és nem kamuzok és horort legutoljára 10 évesen néztem és az a horrora akadva 3 volt.

2010. nov. 3. 14:06
1 2 3 4
 31/34 anonim válasza:
50%
Talán azért nem történtek veled olyanok, mert azért van nálad egy határ is... és talán annyira nem is hiszel bennük.
2010. dec. 4. 17:00
 32/34 anonim ***** válasza:
Naná, nem fogok olyanban hinni, ami nem létezik.
2010. dec. 4. 21:39
 33/34 A kérdező kommentje:
Akkor magyarázzátok meg hogy mi???
2011. febr. 4. 23:05
 34/34 anonim ***** válasza:

1. Ezt melyik filmből szedted?

2. Bántott bárkit is?

3. Költözz el ha zavar

2011. máj. 1. 16:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!