Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintet szellem? (a helyesír...

Szerintet szellem? (a helyesírási hibákkal ne törődj)

Figyelt kérdés

az egész 6 évesen kezdödött de akkor még csak ilyen kis apróságok.

Egyik pénteken egyedül voltam othon és nekünk emelet6es a házunk és a laptopom a lébcső alatt volt oda mentem gépezni és azt hallom hogy valaki jönn lefelé meg csörrenéseket hallok akkor rögtön áthÍvtam a barátnőmet,

amig ideért addig hangosan zenét hallgattam, a barátnőmel vele is leültünk gépezni és ő is hallotta akkor hazajött a hugom ö 6 éves lesz és öt fölküldtem hogy nézzen körül de nem volt ott senki a hugomat át vittem a mamámhoz aztán hazajöttem a barátnömel megint hallotunk hangokat aztán sikitva rohantunk ki

a másik

egyik ájszaka az a hinta szék mozgott vagyis én azt hallottam és a hugom megkérdezte hogy éncsinálom-e de nem én csináltam és nem is ő, kiabáltam anyának hogy nézze meg fölkapcsolta a villanyt és akkor láttam hogy az a szék nem ugy volt ahogy ugy hagytam anya föl jött megkértem vigye be a fürdő szobámba a mai napig bent van a fürdő szobámba

egyéb kis fürcsaságok

othon le esik magátol a konyha ruha, felborul magátol a virág meg ilyenek

ne nézzetek hülyének kiméljetek a rossz kritikátol de segitsetek és nem kamuzok és horort legutoljára 10 évesen néztem és az a horrora akadva 3 volt.

2010. nov. 3. 14:06
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
33%
Hehe hàny éves vagy de komojan h ennitől sikítva elrohansz? Velem meg haverokkal sokkal durvàb dolgok történtek igaz elrohantunk de nem sikìtva te nyuszi:PXD
2010. nov. 3. 21:12
 12/34 anonim ***** válasza:
0%
Hívj rágcsálóirtót.
2010. nov. 4. 13:35
 13/34 anonim ***** válasza:
50%
Hány éves vagy?
2010. nov. 4. 19:14
 14/34 A kérdező kommentje:

elmondva nem olyan ilyesztő de ami történt az nem olyan kis nyuszis mint ti gondoljátok és történtek durváb dolgok is de az megmagyarázhatatlan

egyébként én csak segítséget kérek és eddig egy normális válaszom volt

és én 10 évnél idősebb vagyok sokkal lehet hogy ....... anyi vagyok

de lécci segytsetek

2010. nov. 4. 19:47
 15/34 anonim ***** válasza:
50%

Ezek csak pszicho beképzelések.

Én szoktam valamikor járni a temetőkön éjszakánként fekete ruhában, ha jó az idő de főleg teliholdkor és soha semmi nem történt.-)

2010. nov. 4. 20:26
 16/34 anonim ***** válasza:
25%

Ne nevessétek ki ez NEM VICC!!!

Lehet hogy csak 1 kis óvatlan szellem az de lehet hogy az is hogy egy rosszszándékú kísértet vagy esetleg még 1 démon is lehet.

Én azt mondom idézzétek meg szentelt víz legyen nálatok és ne féljetek.

Ha kérdésed van írd ide.Válaszolok.

2010. nov. 5. 07:32
 17/34 anonim ***** válasza:
50%

Kamu!

Ebben a rövid szövegben is rengeteg ellentmondás van.

Példának okárért itt van pár:

1.az egész 6 évesen kezdödött-hazajött a hugom ö 6 éves lesz

Szóval ahogy megszülettél,anyukád pár hónap múlva újra szült,ez nem semmi!

2.öt fölküldtem hogy nézzen körül-a 6 éves hugodat küldöd fel,hogy nézze meg esetleg szellem jár-e a házban?!

3.othon le esik magátol a konyha ruha, felborul magátol a virág meg ilyenek-ha nem rendesen vannak a helyükre rakva ez könnyen megeshet!

4.nem kamuzok-DE IGEN!

Jah és ez hány évvel ezelőtt történt a képzeletedben..Mert a laptopok még nem voltak annyira elterjedve néhány éve..

2010. nov. 5. 10:34
 18/34 anonim ***** válasza:
50%
Utolso, szovegertes FAIL
2010. nov. 5. 12:34
 19/34 anonim ***** válasza:
50%
22 db helyesírási hibát találtam! Magyar tanárod büszke lenne rád!
2010. nov. 5. 13:19
 20/34 anonim ***** válasza:
50%
13:19: Úgy érted magyartanárod, ugye?;)
2010. nov. 5. 13:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!