Szerintet szellem? (a helyesírási hibákkal ne törődj)
az egész 6 évesen kezdödött de akkor még csak ilyen kis apróságok.
Egyik pénteken egyedül voltam othon és nekünk emelet6es a házunk és a laptopom a lébcső alatt volt oda mentem gépezni és azt hallom hogy valaki jönn lefelé meg csörrenéseket hallok akkor rögtön áthÍvtam a barátnőmet,
amig ideért addig hangosan zenét hallgattam, a barátnőmel vele is leültünk gépezni és ő is hallotta akkor hazajött a hugom ö 6 éves lesz és öt fölküldtem hogy nézzen körül de nem volt ott senki a hugomat át vittem a mamámhoz aztán hazajöttem a barátnömel megint hallotunk hangokat aztán sikitva rohantunk ki
a másik
egyik ájszaka az a hinta szék mozgott vagyis én azt hallottam és a hugom megkérdezte hogy éncsinálom-e de nem én csináltam és nem is ő, kiabáltam anyának hogy nézze meg fölkapcsolta a villanyt és akkor láttam hogy az a szék nem ugy volt ahogy ugy hagytam anya föl jött megkértem vigye be a fürdő szobámba a mai napig bent van a fürdő szobámba
egyéb kis fürcsaságok
othon le esik magátol a konyha ruha, felborul magátol a virág meg ilyenek
ne nézzetek hülyének kiméljetek a rossz kritikátol de segitsetek és nem kamuzok és horort legutoljára 10 évesen néztem és az a horrora akadva 3 volt.
1.) hangoktol miért kell félni?
2.) hintaszék szél..
képzeld nincs olyan ember akinek nem borult/eset volna le magától valami
ne legyetek vakok de én nem azt irtam oda hogy horror film hanem csak simán azt irtam oda horrora akadva 3
nem véletlenül szeretem a horrora akadva 3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!