Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintet szellem? (a helyesír...

Szerintet szellem? (a helyesírási hibákkal ne törődj)

Figyelt kérdés

az egész 6 évesen kezdödött de akkor még csak ilyen kis apróságok.

Egyik pénteken egyedül voltam othon és nekünk emelet6es a házunk és a laptopom a lébcső alatt volt oda mentem gépezni és azt hallom hogy valaki jönn lefelé meg csörrenéseket hallok akkor rögtön áthÍvtam a barátnőmet,

amig ideért addig hangosan zenét hallgattam, a barátnőmel vele is leültünk gépezni és ő is hallotta akkor hazajött a hugom ö 6 éves lesz és öt fölküldtem hogy nézzen körül de nem volt ott senki a hugomat át vittem a mamámhoz aztán hazajöttem a barátnömel megint hallotunk hangokat aztán sikitva rohantunk ki

a másik

egyik ájszaka az a hinta szék mozgott vagyis én azt hallottam és a hugom megkérdezte hogy éncsinálom-e de nem én csináltam és nem is ő, kiabáltam anyának hogy nézze meg fölkapcsolta a villanyt és akkor láttam hogy az a szék nem ugy volt ahogy ugy hagytam anya föl jött megkértem vigye be a fürdő szobámba a mai napig bent van a fürdő szobámba

egyéb kis fürcsaságok

othon le esik magátol a konyha ruha, felborul magátol a virág meg ilyenek

ne nézzetek hülyének kiméljetek a rossz kritikátol de segitsetek és nem kamuzok és horort legutoljára 10 évesen néztem és az a horrora akadva 3 volt.

2010. nov. 3. 14:06
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
Ezek alapján valószínűleg szellem lehetett.
2010. nov. 3. 14:14
 2/34 anonim ***** válasza:
0%
a horrorra akadva horrorvígjáték, nem pedig horrorfilm.
2010. nov. 3. 14:14
 3/34 anonim ***** válasza:
0%

1.) hangoktol miért kell félni?

2.) hintaszék szél..

képzeld nincs olyan ember akinek nem borult/eset volna le magától valami

2010. nov. 3. 15:12
 4/34 A kérdező kommentje:
a horrora akadva 3 mat azért szeretem mert vicces
2010. nov. 3. 15:16
 5/34 anonim ***** válasza:
0%
köszönöm hogy újra meg nevetettetek. :)
2010. nov. 3. 15:17
 6/34 anonim ***** válasza:
0%
Horrora akadva Három nem horror film hanem horrorvígjáték :)
2010. nov. 3. 15:18
 7/34 A kérdező kommentje:

ne legyetek vakok de én nem azt irtam oda hogy horror film hanem csak simán azt irtam oda horrora akadva 3

nem véletlenül szeretem a horrora akadva 3

2010. nov. 3. 16:30
 8/34 A kérdező kommentje:
és én csak anyit kértem hogy seÍtsetek.
2010. nov. 3. 16:31
 9/34 A kérdező kommentje:
*segÍtsetek
2010. nov. 3. 16:32
 10/34 anonim ***** válasza:
53%
Hmmm érdekes tod én hiszek szellemekben , és velem is történtek ilyenek Pl: nekem a nagyszüleim haltak meg és sokáig velük álmodtam éjszaka ,az volt az álmomban hogy egy vörös szobában vok és egy kis asztalnál beszélgetünk hárman ,régen volt de pár dologra emlékszem asszem arról beszéltünk h lehet h ők nincsenek már de mindig fognak vigyázni rám .Nos mikor felkeltem ezt elmondtam anyumnak aki azt gondolta h csak sokk mert a szeretett nagyszüleim meghaltak de végül valamiért a kezébe akadt egy álmokról szoló könyv és ahogy benne lapozott meglátta ugyan azt amiről beszéltem tudod vörös szoba , meghalt ismerősők meg a többi és azt akarják ezzelh szeretnek meg mindig vigyázni fognak rám és a családomra ettől kirázott a hideg.... na azt akartam mondani h néha érzem ha nagyám kedvenc szobájában vok mintha engem nézne valaki (mert az ő házukban lakok), nos utána olvastam és szerintem nálatok egy kpogo szellem féle lehet aki közölni akkarja h ő is ott van , nálunk hála istennek nincsenek ilyen nálunk minden nyugis :)nos ha beszélni akarsz velük akk ilyen szellem táblát vagy mit vehetnél és azon egy szeánsz közben beszélhetnél velük ,de van rossz oldala is lehet h még jobban felmérgesited és még rosszabb dolgokat fog csinálni v néz rá neten h mit lehet csinálni !!
2010. nov. 3. 16:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!