A tárgyaknak is lehet "lelkük". Mi a véleményetek erről?
"érvek elfogytak"
Örülök papa, hogy beláttad, hogy elfogytak az érveid :D Ugyanis amiket írtam a meditációról, akupunktúráról, stb., egyet sem tudtál megcáfolni, nyugger :D :D
Ja várj, persze ez az érvek csúcsa: "tipikusan a kifordított gondolkodás és öncélúan kiforgatott példák is." Nem tudtad megcáfolni őket, de legalább most beláttad, hogy kifogytál az érvekből papa :D
21. Ebben is tévedsz, személyeskedő provokatőr. Nem akartam azzal is feleslegesen szaporítani a szót, ezek az én szememben súlytalan érvek. Akupunktúráról volt szó tegnap (3. válaszom):
https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__128..
Nézd, ha képtelen vagy intelligens stílusban kommunikálni, akkor akadj le rólam, csak magad járatod le és az általad képviselt szellemvilágot, fikciókat.
"Nem akartam azzal is feleslegesen szaporítani a szót"
Áááááh, értem, tehát ha neked kellene megindokolni / megcáfolni valamit, akkor feleslegesen szaporítanánk a szót, mindenki mástól viszont elvárod az érveket. Ez ám a tudományos hozzáállás, nyuggerkém :D
Az is sokatmondó, hogy amint számonkérem rajtad az érveket, hirtelen elmenekülsz azzal a szöveggel, hogy "ha képtelen vagy intelligens stílusban kommunikálni, akkor akadj le rólam". Kb. "brühüühhü anyaaa bántanak a neteeeen" szint :D
Ha pedig ennyire szkeptikus vagy az akupunktúrát illetően, akkor nyilvánvalóan az egyetemeket is semmibe veszed, amely egyébként a tudomány meglehetősen fontos intézménye. Hoppá! :D
Másik témában már megírtam, az akupunktúra nem is spirituális téma, megint fordítva ülsz a lovon, ostobaságokat hordasz össze. Mellesleg a meditáció sem, vagy nem úgy, ahogy te képzeled.
Ilyen tuskó megnyilvánulásokkal csak engem támogatsz, azután olvashatom megint a privát üzeneteket, akik engem kedvelnek, tuskók ellenében.
Pontosan, nem spirituális. Azonban annak tekintettek rá, aztán elkezdték kutatni és rájöttek, hogy létezik ez, amiben korábban csak a "spirik" hittek.
Épp ezt írtam, csak sajnos nem értetted meg.
"azután olvashatom megint a privát üzeneteket, akik engem kedvelnek, tuskók ellenében."
Hehe, itt a nagytöbbség lenéz téged. Azért jössz a privát üzenetekkel, mert az nem bizonyítható, azt állítasz, amit akarsz. Ehhez képest a nyilvános kommentekben téged rendszeresen kioktatnak, amikor sületlenségeket hordasz össze.
Szóval ja, persze, özönlenek a privik 😂😂😂
Megint csak az üres személyeskedés, közben itt is volt egy értelmezési zavar:
"...mindenki mástól viszont elvárod az érveket."
A 20. beírásom nem arról szólt, hogy én "elvárok" érveket. Érvelni nem kötelező. Ha nincs, akkor nincs, csak akkor maradjon csendben az illető.
De érveket személyeskedéssel pótolni, milyen már...
Ha nem bírsz értelmesen hozzászólni, akkor ne erőltesd...
Lehet, neked ilyen komplexus, hogy valami veszekedőfórumnak képzeled ezt a felületet, ebben éled ki magad.
De képzeld, vannak emberek, akiknek ez csak egy békés vasárnap este és megvetik az ilyen negatív, rosszindulatú alakokat.
Vagy épp hálát adnak, hogy az ilyen jó távol van, kikapcsolható.
Magaddal foglalkozz, vagy keress más partnert az alacsony szintű köpködéseidhez...
Ez nem bizonyos magyarázat volt részemről, hanem tapasztalatok leírása, ami kérdéseket vet fel. S ez mind érdekes lehet bárki számára, ki a tapasztalatok után gondolkodik.
6153422, 2/6 Vree válasza:
"Bármely kellőképpen fejlett technológia megkülönböztethetetlen a varázslattól." - Clarke harmadik törvénye ;p
Arthur C. Clarke arra gondolt, hogy annak a számára, aki nem tudja, hogy valami hogyan működik, minden csodának és varázslatnak tűnik.
Ezt egészíti ki a Foglio-féle törvény:
"Bármely kellőképpen analizált varázslat megkülönböztethetetlen a tudománytól."
Azaz, ha ismered, hogy valami hogyan működik, akkor megszűnik varázslatnak lenni.
És igazából teljesen mindegy, hogy varázspálca-suhintással békává változtatásról vagy egy gőzturbina összeszereléséről van szó. Ha működik, ha megmagyarázható, akkor a világ működésének a része, tehát tudomány.
Ha olyan világban élnénk, ahol működik a varázslás, akkpr a varázslás is technológia és tudomány lenne.
Ennyi az egész különbség a tudomány és a varázslat között: az egyiket érted, a másikat nem érted."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!