Miért van az, hogy emlékezek és végrehajtok olyan dolgokat kisgyerek korom óta, amiket a többi családtagom és a barátaik nem?
19L
9 éves voltam, amikor az iskolánkban tanévzáró ünnepség volt.
Nem tudom, mi történt velem, de hirtelen az Igazgatónő beszéde félbeszakadt és pár másodpercre ahogyan láttam, minden lefagyott, mintha megállítottak volna egy felvételt.
Gondoltam a melegtől van, jobbnak láttam, ha az ünnepség után egyből hazamegyek, és lefekszek.
Ezután abbamaradt, másodjára viszont már a családommal utaztam az étterembe, hogy megünnepeljük a tizenkettedik születésnapomat.
Az úton hirtelen leállt az autónk.
Újinnan vásárolt volt, apum szerint nem volt műszaki problémája.
Nem indult be, meg se nyikkant. Én a motorháztetőre helyeztem a kezem, és abban a pillanatban anélkül beindult, hogy a kulcs be lett volna téve.
Ez volt az a pont, amin én is és az egész család is lehökkent.
Sokáig beszédtáma volt, az autószerelőmester ismerős se tudott erre logikus magyarázatot találni. Tényleg véletlenül helyeztem a kezem a motorháztetőre.
A legutolsó "hiba" nagyon friss, hiszen idén nyáron történt.
Egy éjszaka volt egy szörnyű álmom, azt álmodtam, hogy egy számomra ismeretlen nő elesik a fürdőszabában,majd eltöri a jobb karját. Mert a padló csúszós volt
Ismét csak gondoltam, hogy az agyam szórakozik egy őrült játékkal.
Alig egy hét múlva a nagymamám a fürdőkádnál elesett, és szegény eltörte a jobb karját..
Nagyon megijedt mindenki, nem foglalkozott senki se az ezt megelőző álnommal, én sem, mert nagy baj történt. A kórházi látogatáson döbbentem rá ismét. Féltem. Ha elmondtam volna Neki,hulyenek néznek.
Más kézről: Van egy tiszta emlékem, miszerint ovodás koromban volt egy fekete Tacskónk, aki Bogyó névre hallgatott. Sajnos az utcán elütte az autó, és én nagyon sírtam.
Ezt viszont megosztottam a családdal. Negatívan álltak hozzám, ugyanis akkoriban nem volt kutyánk.
Különleges képességeket tulajdonitasz magadnak, mert talán nem kapod meg a kívánt figyelmet a környezetedtől. Ezzel vigasztalod magad, hogy különleges vagy.
Az iskolai tanévzárót nem tudom, miért emlitetted, valószínűleg az agyad kihagyott, ami gyakori ezeken. Órákig kell állni, sokszor tűző napon, van aki el is ájul.
A 12 éves korodban történő kézrátételes autójavítás egy egybeesés volt. Próbálgatták beindítani folyamatosan és pont rátetted a kezed, mikor elindult. Utólag beleképzelted, hogy senki nem is molyolt a kulccsal akkor, meg hogy mindenki elámult.
Mikor a nagymama balesete előtt álmodtál, valószínűleg nem voltak ilyen tiszták a részletek, esetleg egy nővel álmodtál, aki egy fürdőszobában volt. Később, mikor a baleset történt, már úgy emlékeztél vissza, hogy a nagymama balesetét álmodtad meg, pedig nem.
Miért van ez? Szerintem érzékenyebb vagy, mint az átlag és valahogy megmaradt a kapcsolatod az égiekkel.
Soha ne higgyj azoknak, akik szerint ez kitaláció és belemagyarázás! Ez egy ajándék. Fogadd el és próbálj meg hinni a belső megérzéseidnek.
Vagy komplexusos, aki kreál magának egy álomvilágot, mivel a jelenlegi élete nem túl kielégítő.
Ha elkezded elhinni ezeket magadról, abból később lesznek gondjaid.
Ismertem olyat aki önmagát angyalnak hitte.
Hosszú idő és nem kevés pszichoterápia míg rendbe jött.
Ő is teljesen átlagos volt, de nem akart az lenni, hát szép lassan felépített egy mesevilágot a fejében.
Vigyázni kell ezekkel a belemagyarázásokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!