Szerintetek ez egy beöltözött kisgyerek látható a felvételen?
2021. júl. 10. 16:05
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
24 szavazat
1/10 anonim válasza:
Dik ez én vagyok mikor jöttem haza a Zalai bálból
2/10 anonim válasza:
Szeretnék jelentkezni a felvétel szereplőjeként.Józsi bácsi 64F
3/10 anonim válasza:
Ez egy beöltözött reptoid. Azt hiszik, ha kis szürkéknek aggyák ki maguk jobban elfogaggyák az emberek. Ezt beszpták.
Az ellenállás
4/10 anonim válasza:
Miért ilyen rövid a felvétel ? Miért van olyan alacsonyan a fényforrás ? Megrendezett ?
5/10 anonim válasza:
Jaj.. elnézést a kellemetlenség miatt, az az én fiam.. Tudod, nem könnyű eltartani Marsszülötteket a Földön, az apjuk pedig rá se heverít.. 👽
7/10 Bátor Tintanyúl válasza:
Egy vézna kölök támolyog haza a falunapról bepálinkázva, és a fejében egyszerre szól a macarena és a kacsatánc.
9/10 anonim válasza:
Ha jobban megnézed 2 árnyék van rajta,tehát 2en vannak:) ez egy felöltöztetett kisgyerek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!