Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A salemi boszorkányperek...

A salemi boszorkányperek alatt miért hitték az emberek, hogy léteznek boszorkányok? Miért végeztek ki húsz ártatlan embert?

Figyelt kérdés

aug. 17. 16:00
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
27%

"Évente kb 20 ezer embert lönek agyon az USA ban, mégse szigorítanak semmit a fegyvertartáson."

Európában szigorú, a bünözök mégis tudnak lövöldözni. Te, mint normális átlagpolgár, te nem tudod megvédeni magad.

Te nem vihetsz még önvédelmi fegyvert (gár/paprika pisztoly) még viselési engedéllyel sem rendezvényre, tömegközlekedésre, a tenoristánál meg ott lesz.

Az ilyen korlátozások mindig csak a normálembert korlátozzák.

A többi részével egyetértek, ma is olyan buta az ember mint aközépkorban, csak mások az eszközök.

aug. 17. 17:01
 12/27 anonim ***** válasza:
22%
8: Nem, azzal vagyok tisztában, hogy a modern korszak futószalagon gyártja le azt az önhitt, fölényeskedö embertipust, amelyik pl így kezdi a mondandóját: "Remélem tisztában vagy vele, hogy.." Miért, ha nem, mit csinálsz, felemeled a mutatoujjadat, vagy toppantasz egyet? Eleve senki nem beszélt 'igaz' Istenröl, ez a te szohasználatod. Arra céloztam, hogy a ma emberének vallása a tudomány. Amit tudományosan nem lehet megmagyarázni: az nincs. Pedig hát ha belegondolok, már az Ösrobbanást, minden tudománytételek alapját sem tudják sem megmagyarázni, sem bizonyitani. De persze ez a legkevésbé se zavarja a tudományfetisisztát. Az átlag ember, magamat is beleértve, olyan alacsony tudatszinten mozog,hogy ezt a kérdést valójában fel se tehetné magának hogy van e Isten. Kb olyan en, mintha egy hangyabolyban élö szorgos kis hangya kezdene el a saját mikro méretü fejével gondolkodni: vajon létezik e ember?
aug. 17. 17:02
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
11 Szerinted hány embert ölnek meg az 500 milliós Unióban évente a terroristák? Ha 200 at mondok, már az sok.
aug. 17. 17:04
 14/27 anonim ***** válasza:
0%

"Ha 200 at mondok, már az sok."

Forrás?

aug. 17. 17:10
 15/27 anonim ***** válasza:
13 persze-persze, tudjuk, a többi egyedüli elkövető, zavart tudatállapotú, motiváció ismeretlen.
aug. 17. 17:12
 16/27 anonim ***** válasza:
63%
14: Hát nézd, jogos. Ez csak egy tipp, hiszen általában a hatóságok, a sajtó próbálja eltitkolni ezen bűncselekmények motívumait. De induljunk ki abból, hogy egy terrorista általában több, legalább 4-5 embert meg akar ölni, legtöbbször késelésekröl hallunk. Ahogy pl a minap történt Angliában, Southportban. Ezeket az eseményeket azért már be kell mondani, azt semmiképpen se szabad elhallgatni hogy megtörtént.Hány ilyen esetről tudunk az elmúlt egy évböl,mint mondjuk a southporti, az unió területén? Legalább heti szinten kellett volna egy ilyen hírnek lenni, akkor jönne ki a 200 áldozat évente. Ahogy követem a híreket nagyjából van havonta egy ilyen súlyos incidens kb. De javíts ki ha tévedek.
aug. 17. 17:17
 17/27 anonim ***** válasza:

13# közben utánanéztem, a gyilkossági esetek csak németországban 300-ig emelkedett egy évre. Tehát a 200 az egész unióra már megdölt.

És a tenoristákat csak példának hoztam, tehát nem releváns összehasonlítás.

Releváns, ha a pusztán gyilkosságokat hasonlítjuk össze.

Nyilván ahol nehezebb löfegyverhez jutni, ott kisebb arányban történik löfegyverrel, majd megoldják másképp.

aug. 17. 17:19
 18/27 anonim ***** válasza:

16. Nem tudom egyébként. Nem követem az egész unióban, a németet követem, a többi országból kb. csak a nagyobb dolgok jutnak el hozzám, amit mindenhol leadnak.

Meg az államokról csak annyit tudok, amit itt olvasok, szóval nincs releván infóm.

aug. 17. 17:23
 19/27 anonim ***** válasza:
45%
17: Ne hari, az egyes embert, az áldozatokat sajnálom, de összességében a németeket nem. Két világháborúban milliónyi magyar halt meg miattuk, az ő érdekeikert. Az en block el lett felejtve, de most sírjak, mert a gyilkosságok száma 300 ra vagy 300 zal emelkedett náluk. Hát nem. Ráadásul maguknak köszönhetik most is a bajt, és újfent jó német módi szerint másokat is belerangatnak ebbe..Zsarolással, fenyegetéssel, kényszerítessel, a jól bevált modszereikkel.
aug. 17. 17:38
 20/27 anonim ***** válasza:
60%
#5: ez nagyon kétségbe esettnek hangzik.
aug. 17. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!