Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Azt, hogy egy ártatlan gyereke...

Azt, hogy egy ártatlan gyereket durva iskolai bantas éri, hogy lehet megmagyarázni az ezoteria szempontjából?

Figyelt kérdés
Vagy a karma szempontjából? Adott egy teljesen ártatlan mar akkor szociális fóbiás gyerek, többféle öröklött mentális betegséggel, akit anorexiasnak es csontváznak csúfolnak évekig az iskolában, tanárok is. Vajon előre tudott gondolkodni a “karma”? Tudta, hogy az akkor ártatlan gyerekből duhrohamokkal teli, sérült borderline nárcisztikus, depressziós ember lesz(amit nem igazán tud kiélni a szoc. Fobiaja miatt) es ezért kapta ártatlan gyerekként a bántást?
2021. márc. 22. 21:37
1 2 3
 1/30 A kérdező kommentje:
Es mi lesz azokkal a fergekkel, akik bántalmaztak? Semmi? Mert eddig nem kaptak vissza.
2021. márc. 22. 21:38
 2/30 anonim ***** válasza:
75%

Hogy éreznél, ha megtudnád az igazságot?

Ha megtudnád, hogy esetleg tényleg volt oka az okozatnak?

2021. márc. 22. 22:27
 3/30 A kérdező kommentje:
Azt keresem. Magyarázatot. Kétlem hogy te, mint egyszerű földi halandó tudnád a titkot. De ha igen, hallgatom
2021. márc. 22. 22:40
 4/30 Grimfox ***** válasza:
72%

Az ártatlanság nézőpont kérdése. Az ember magát általában ártatlannak látja, ha bántják. Én is lehúztam 8 évet egy hasonlóan kellemes környezetben. Nekem is okozott maradandó dolgokat. Viszont visszatekintve nagyon kevés olyan bántást kaptam, amit nem én okoztam.

Hogy mi lesz a bántalmazókkal, az már az ő dolguk. A karma automatikusan működik, nem egy intelligens szellem vezérli, és a karma maga sem egy intelligens entitás. Mivel hatalmas léptékben működik, így nem is azonnal jelentkezik okozat. Évek, évtizedek is kellhetnek hozzá. Van hogy emberéletek. Minél súlyosabb az ok, annál súlyosabb lesz az okozat, és egy ilyen jelenség létrejöttéhez annál több idő kell. Legalább is általában. Van instant karma is, ha a lehetőség adott.

2021. márc. 22. 22:45
 5/30 anonim ***** válasza:
38%

A karmábol neked kell kilépned ,segítség nélkül büszkén hátranézés nélkül:)

DE képzelj el egy örvényt ? megvan!?,,

most képzeld el hogy kiakarsz úszni,,Nem tudsz:?! tudom te is tudod

Akkor te vagy a hal én a sziget növessz lábat és élj :))

2021. márc. 22. 22:48
 6/30 anonim ***** válasza:
53%
4/5 Grimfox
2021. márc. 22. 22:50
 7/30 Grimfox ***** válasza:
66%
Mondjad.
2021. márc. 22. 23:09
 8/30 A kérdező kommentje:

Bűnös max akkor voltam, ha elfogadjuk a lelekvandorlast es előző életemben en bántottam egy ártatlant. De ez esetben szerintem borzasztóan működik a “karma”. Egy gyereken bosszulni meg, hogy mit tett “előző életében” szeritem fortelmes. Ebben az eletben akkor viszont meg túl ártatlan is voltam es sajnos nem is tudtam kiállni magamert, ahogy kellett volna... mondjuk 10 évesen nem is nagyon lehet.

Nem tudom téged mivel bántottak, amiért felelős voltál, en a sovanysagomert nyilván nem.

En most azt tervezem, hogy en leszek a karma es megmondom “finoman” az egykori bántalmazóknak, hogy hol a helyük. Sajnos a düh bennem nem csillapodik. Plane ha arra gondolok, hogy egy életen at tartó maradandó károsodást okoztak.

2021. márc. 22. 23:27
 9/30 anonim ***** válasza:
53%
Csak arra irtam amit mondtál a kérdezönek
2021. márc. 22. 23:40
 10/30 anonim ***** válasza:
64%

8. Fura dolog ez a harag. Mindig keres valakit vagy valamit akit okolhat, hogy azt felemészthesse.

Neked használt az, hogy ártottak neked?

Ugye nem.

Akkor miért hiszed azt, hogy majd amit te okozol ártalmat, az hasznos lesz?

Már tudod, mivel jár az ártalom, mert megtapasztaltad.

Ezt a haragot csak egy módon tudod megszüntetni.

Úgy, hogy benned ér véget.

A tüzet a víz oltja ki.

A haragot a békesség.

A fájdalmat a megbocsájtás.

A tehetetlenséget az elfogadás.

A jövő: továbblépsz.

A múlt: benne maradsz.

2021. márc. 22. 23:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!