Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Azt, hogy egy ártatlan gyereke...

Azt, hogy egy ártatlan gyereket durva iskolai bantas éri, hogy lehet megmagyarázni az ezoteria szempontjából?

Figyelt kérdés
Vagy a karma szempontjából? Adott egy teljesen ártatlan mar akkor szociális fóbiás gyerek, többféle öröklött mentális betegséggel, akit anorexiasnak es csontváznak csúfolnak évekig az iskolában, tanárok is. Vajon előre tudott gondolkodni a “karma”? Tudta, hogy az akkor ártatlan gyerekből duhrohamokkal teli, sérült borderline nárcisztikus, depressziós ember lesz(amit nem igazán tud kiélni a szoc. Fobiaja miatt) es ezért kapta ártatlan gyerekként a bántást?
2021. márc. 22. 21:37
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
0%
Miért pont karmával magyaráznád? Ez szimplán az élet működése, a fittebb nyer. A gyerekek már korán összemérik az erejüket meg a ****ukat. Ezért maximum azt tudnád okolni, aki az életet támogatja és továbbviszi.
2021. márc. 23. 00:00
 12/30 A kérdező kommentje:
Ki is támogatja az életet ebben a történetben? A féreg bántalmazó kölykök? Ez a bántalmazás nem a túlélésért ment az iskolában, hanem a frusztrált pattanásos gyokerek így vezettek le a gondjaikat. Az oroszlán is megöli a vadat es elviszi a gyengébb elől a fogást, de nekik van ra mentségük. Ezeknek a kölyköknek nem volt.
2021. márc. 23. 00:05
 13/30 anonim ***** válasza:
54%

u.i. igen, egyszerű földi halandó vagyok. Kaptam már ártalmat. Vissza is akartam adni. De ha ezt megteszem, most milyen ember lennék? Szégyellném magam. A világnak a nyomorúságához adtam volna ezzel hozzá.

Ha kicsit jobb ember lettem volna, nem viselt volna meg évekre a dolog. Bánom, hogy nem léptem túl rajta előbb.

2021. márc. 23. 00:06
 14/30 anonim ***** válasza:
27%

12.

Az támogatja az életet, aki kölyköt csinál. Az állatok erőszakkal állítják fel a hierarchiát, az ember meg szavakkal meg törvénnyel. Okolhatod még a társadalmat is, ami jóváhagyja ezeket a törvényeket.

2021. márc. 23. 00:12
 15/30 A kérdező kommentje:
Egyébként en azt hittem, hogy mar túl vagyok rajta, amíg a borderline tünetei erősebbek nem lettek es ptsd formájában jönnek vissza a 10 évvel ezelőtti bantasok. Jelenleg kegyetlenebbul érzem magam, mint akkor, mivel anno elnyomtam az érzelmeimet, hogy tuleljem a dolgot... lehet ilyet csak annyiban hagyni? Nem.
2021. márc. 23. 00:12
 16/30 anonim ***** válasza:
65%
15. amikor én voltam ugyanígy ezzel, rájöttem, hogy a haldoklás öt fázisán megyek keresztül. És ott épp a haragnál tartok. Ha igyekszel elkerülni azt, hogy árts, akkor az ötödik után viszont nem a halál vár rád, hanem az Élet.
2021. márc. 23. 00:20
 17/30 anonim ***** válasza:
31%
én visszaadtam mindent kamatostul és jobb lett, jobban éreztem magam..utána egy pszichologus segitett kimászni a szarból.
2021. márc. 23. 00:58
 18/30 A kérdező kommentje:
Hogyan sikerült visszaadni? Sajnos en komoly dolgot mar csak szervezés es segítség által tudnék létrehozni, emberek viszont abszolút nincsenek körülöttem, plusz nem is akarom, hogy bárki tudjon arról, hogy mi van velem..
2021. márc. 23. 01:12
 19/30 anonim ***** válasza:
38%
nem voltam válogatós, Névtelen telefon feleségnek, főnökének, feljelentés, autóján kár okozás,névtelen levél, pletykaelindítása róla, szóval minden, ami eszembe jutott. Nem túl szép módszerek, el engem nyírtak a suliban. de azok is csúnyák voltak, amivel engem nyírtak a suliban. Ugyhogy nem érdekel, nem alszok rosszul ettől. És ebben az esetben az ezotéria sem játszott, esetleg annyi, hogy Istennek sok dolga van ,az ilyen csip-csup szarokat elintézem helyette én. Nem várok rá.
2021. márc. 23. 06:58
 20/30 anonim ***** válasza:
66%
Ez pszichológiai kérdés
2021. márc. 23. 07:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!