Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mit tudtok JHVH-ról?

Mit tudtok JHVH-ról?

Figyelt kérdés

Ez az entitás valójában egy szürke földönkívüli aki emberek lelkeit eszi? Ezért hozta létre a zsidó aztán a keresztény később az iszlám vallást, hogy a becsapott lelkek önként átadják önmagukat.

Aleister Crowleyről olvastam, ő kapcsolatba lépett vele meditációval vagy talán asztrál utazással, később is lerajzolta.

aug. 8. 21:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
26%
Dobjuk el sok ezer év kultúráját, mert a huszadik században egy angol drogfüggő meglátta nekünk a nagy igazságot...
aug. 9. 00:54
 2/13 anonim ***** válasza:
31%
Sok ezer év kultúrája, amit mindig is a pillanatnyilag regnáló hatalom alakított ki a saját kénye-kedve szerint. Ebben hinni semmivel sem jobb vagy rosszabb, mint egy drogfüggő igazságát elfogadni. Csak megfelelő pozícióba kell helyezkedni hozzá.
aug. 9. 06:26
 3/13 anonim ***** válasza:
22%
Négy betű.
aug. 9. 08:22
 4/13 anonim ***** válasza:
33%
Mese
aug. 9. 09:17
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
A Jahve ne az Annunakiktól ered. A teremtőt jelenti, mert a DNS molekulaszerkezetében ilyen mintázat található. A teremtést a Homo Sapiens teremtésénél a DNS-t kellett megváltoztatni. Ebből ered a Yahve név. A történelmi Jahve egy asztráldémon. Megidéztek egy démoni entitást, akinek áldoznak cserébe jólétet biztosít a népnek. Kik uralják a világot? Kikből áll a banskzerktor? Gazdasági elit? Ugye láthatod, hogy sikeresek. 4 percél mutatja akit érdekel. De érdemes az egész filmet megnézni https://www.youtube.com/watch?v=rJJjOKmwl6s&list=PLyDXE3Fix9..
aug. 9. 15:04
 6/13 anonim ***** válasza:
18%
Igen, a mi istenunk, s ti butuska keresztenyek neki kulditek az energiat, azaz hizzajarultok a joletunkhoz. :))
aug. 9. 20:18
 7/13 anonim ***** válasza:
A keresztények/zsidók istene
aug. 10. 11:36
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
Már bocs, de a legtöbb keresztény Jézussal azonosítja istent, szóval már itt bukik a sztori...
aug. 10. 21:00
 9/13 anonim ***** válasza:
42%

Zsidók által kitalált isten, amit a keresztények is elfogadnak.

Fajgyűlölő és erőszakos isten.

A keresztények többnyire Jahvénak nevezik. Jehova tanúi Jehovának.

aug. 11. 19:01
 10/13 anonim ***** válasza:

Crowley azért vette bele a szürkéket, mert a szürkék állítólag valahogy eggyütműködtek a zsidókkal.

Én úgy hallottam, hogy a reptiliánok kollaboráltak a zsidókkal. A szürkék meg a reptiliánok szolgái.

De ezt csak úgy olvastam vagy hallottam valahol, nem tudom bizonyítani.

aug. 11. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!