Mit tudtok JHVH-ról?
Figyelt kérdés
Ez az entitás valójában egy szürke földönkívüli aki emberek lelkeit eszi? Ezért hozta létre a zsidó aztán a keresztény később az iszlám vallást, hogy a becsapott lelkek önként átadják önmagukat.
Aleister Crowleyről olvastam, ő kapcsolatba lépett vele meditációval vagy talán asztrál utazással, később is lerajzolta.
aug. 8. 21:28
1/13 anonim válasza:
Dobjuk el sok ezer év kultúráját, mert a huszadik században egy angol drogfüggő meglátta nekünk a nagy igazságot...
2/13 anonim válasza:
Sok ezer év kultúrája, amit mindig is a pillanatnyilag regnáló hatalom alakított ki a saját kénye-kedve szerint. Ebben hinni semmivel sem jobb vagy rosszabb, mint egy drogfüggő igazságát elfogadni. Csak megfelelő pozícióba kell helyezkedni hozzá.
5/13 anonim válasza:
A Jahve ne az Annunakiktól ered. A teremtőt jelenti, mert a DNS molekulaszerkezetében ilyen mintázat található. A teremtést a Homo Sapiens teremtésénél a DNS-t kellett megváltoztatni. Ebből ered a Yahve név. A történelmi Jahve egy asztráldémon. Megidéztek egy démoni entitást, akinek áldoznak cserébe jólétet biztosít a népnek. Kik uralják a világot? Kikből áll a banskzerktor? Gazdasági elit? Ugye láthatod, hogy sikeresek. 4 percél mutatja akit érdekel. De érdemes az egész filmet megnézni https://www.youtube.com/watch?v=rJJjOKmwl6s&list=PLyDXE3Fix9..
6/13 anonim válasza:
Igen, a mi istenunk, s ti butuska keresztenyek neki kulditek az energiat, azaz hizzajarultok a joletunkhoz. :))
8/13 anonim válasza:
Már bocs, de a legtöbb keresztény Jézussal azonosítja istent, szóval már itt bukik a sztori...
9/13 anonim válasza:
Zsidók által kitalált isten, amit a keresztények is elfogadnak.
Fajgyűlölő és erőszakos isten.
A keresztények többnyire Jahvénak nevezik. Jehova tanúi Jehovának.
10/13 anonim válasza:
Crowley azért vette bele a szürkéket, mert a szürkék állítólag valahogy eggyütműködtek a zsidókkal.
Én úgy hallottam, hogy a reptiliánok kollaboráltak a zsidókkal. A szürkék meg a reptiliánok szolgái.
De ezt csak úgy olvastam vagy hallottam valahol, nem tudom bizonyítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!