Mi van a házunkban? MEGŐRÜLTEM? Azt hiszem valami nagy baj van.
Figyelt kérdés
Az van, hogy nemrég voltam pszichiáternél, gyakran félek, szorongok, rossz a kedvem.. Mostanában egész jól voltam semmi bajom nem volt, tegnap este lettem megint szarul Hirtelen mintha szelet fújtak volna rám, aztán meg mintha nézett volna valaki,aznap tök jó kedvem volt, de mintha elszállt volna belőlem minden jó. Elmentem suliba minden oké volt.. hazaértem és megint ugy éreztem mintha lenne bennem valaki más is, szó szerint mintha megszálltak volna. Meg néha idegenként nézek ismerős dolgokat, mintha más szemével néznék.Utánanéztem a neten, ott azt írták küldjük el a szellemet kedvesen. Fura de jó érzés volt mintha leszedtek volna egy mázsás súlyt a vállamról. Aztán most ahogy neteztem (nincs itthon senki)Nyitva volt a szobám ajtaja és az előszobában összeütődött két fogas, ilyen fémfogasunk van ami cseng. Aztán mintha leesett volna egy kabát, meg mintha járkáltak volna odakint. Aztán kimentem de nincs ott senki, semmi szellő amitől ez lehetett volna. Magától meg nem ütközik össze a fémfogas! Szerintetek skrizofrén vagyok? Vagy tényleg van valami a házunkban?2010. okt. 28. 18:51
11/13 anonim válasza:
Van egy jó hírem: A skizofrén betegben nem merül fel, hogy ő skizofrén!!!!!
12/13 anonim válasza:
Huh... utolsó, ez most engem is megnyugtatott :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!