Segítség megőrültem?
Vegezz onkontrollt, de ne felj!
A gondolataidat vizsgald, menj vissza az idoben, mivel valoszinuleg, hogy Te voltal az, Aki ezt megteremtetted.
Kezdjel el imadkozni, gyertyat is lehet gyujtani, s kerd Jezust ima altal, kerdezd meg, hogy ez mit jelent!
Legy kitarto es addig folytasd ezt az imat, amig valaszt nem fogsz kapni.
Mielott elkezded az imat, tisztisd meg az elmedet, hogy szivbol jovo legyen az ima, s mindig lefekves elott vegezzd el.
Ez így elsőre erős volt, mint a paprikavodka váratlanul... Ennyire szerintem azért nem vészes a halyzet. Az álmaidat pedig neked kell érteni... Ha én álmodtam volna ilyentet, akkor csak arra gondolnék, hogy legközelebb ne zabáljam magam tele szalonnával miközben egy fél évadnyi dr. csontot nézek...
Az sokkal fontosabb hogy neked ezek a képek/jelek mit jelentenek. Ha mélyen magadba nézel, akkor tudni fogod a válaszokat a kérdéseidre!!!
szebb álmokat!
Kedves kerdezo! En nem mondtam, hogy Te gonosz vagy, hiszen Jezust teremthetted meg a gondolataiddal pl.
Olyan ez, mint amikor tulsagosan elmelyulunk egy temaval, s aztan igy elalszunk, tehat a gondolataink fognak folytatodni az almainkban is.
Jezus tanito, profeta, nem demon. Nincs okod felni, de elgondolkozhatnal azon, hogy az almot megelozo napokban milyen temakkal foglalkoztal, lehet hogy olvastal valamirol, vagy neztel valamit, ami a vallassal kapcsolatos vagy az egiekkel, a lathatatlannal, s igy ezen tul sokat toprengtel, s igy jott letre ez az alom.
En pl. Jezust a "mesteremnek" a tanitomnak tekintek, s igy ajanlottam a fentieket, mivel meglehet probalni ezt, amit ajanlottam, s valoszinuleg, hogy valaszt is fogsz erre kapni, de nem kell megijedni.
Tehat csak Te tudhatod ezt, Benned van a valasz, hogy megallapisd azt, hogy miert jelent meg a Jezus kep Neked.
Ha veletlenul, akkor hidd el, hogy amit tanacsoltam, azzal a technikaval is kilehet deriteni az alom uzenetet, hiszen En mar tobbszor is alkalmaztam ezt, s megerkezett a valasz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!