Mi van a házunkban? MEGŐRÜLTEM? Azt hiszem valami nagy baj van.
amugy 17 L vagyok. Pszichiáternél azért voltam mert voltak pánikrohamaim, és depresszió, de elmúlt. VIsszatért az életkedvem, de tegnap megint előjöt este, ez a valami:S
AMUGY A suliba napközben semmi bajom.. MIKOR HAZAÉREK akkor van néha a fura érzés.
nem szedek semmi antidepit!
Igen gondoltam rá énis, h lehet az vagyok!! Viszont nem képzeltem be h leesett a kabát, meg összeütközött a fogas, mert kimentem és tényleg le volt esve! És előbb volt a csattanás, aztán a leeseés, nem pedig forditva. Régen a tesom is mondta h a szobájában, magátol mozogtak a tárgyak, meg lebegett valami fölötte, szval ilyet nem lehet beképzelni. Csak mondjuk ezt a kettős személyiséget tartom furcsának, nem akaarok skizo lenni! Az gyógyítható? Lehetek újra normális? Érzem h megváltoztam, ez nemjó!
Nincs semmi bajod,csak túl sok thrillert néztél.A hatodik érzék Bruce Willis-sel nem volt rossz.
A fogas történeted szokványosnak mondható,minden lakásban,házban előfordul hogy leesik a nem megfelelően felakasztott kabát,a hang a két fogas öszeütközése ahogy a csúszik lefelé.
A baj a felfogásoddal van,más ember kimegy és azt mondja,hogy leesett a kabát,visszateszi a helyére és folytatja a napi teendőit,te viszont egy kis misztikus történetet kerekítettél belőle.
Ne erre járjon az agyad,és akkor nem kell ilyennel foglalkoznod,17 évesen már lehetne több eszed is.
Hát nem furcsa,hogy suliban minden oké,csak éppen mikor egyedül maradsz gondolsz hülyeségekre?Semmi köze a depressziódhoz,és a szorongásodhoz,egyszerűen nőj fel végre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!