Találkoztál-e valaha is természetfeletti lénnyel?
15#
Mivel szellemek nem léteznek, ha te láttál ilyent, de nem vagy piás, kábszere, hazug, akkor mit tudsz felhozni mentségedre, amikor nem létezőt látsz? Egy idegsejtes agy? Hallucináció felébredés után is? Mire tippeljek?
Kedves barátom, te biztosan tudod, hogy szellemek nem léteznek. Olyasmit állítottál, amit még a tudosok sem mernek biztosra mondani, ezt még ők sem merik kimondani. De te TUDOD százszázalékba.
Mire tippelj? tippelj amire akarsz, de én láttam.
Igen, tudom 100 százalékosan. És a komolyabb tudósok is tudják. Csak nem állnak le vitatkozni az ilyen kérdést feltevőkkel. Nincs idejük azzal foglalkozni, hogy olvasni tanítsák a szamarat. Két betűt már magától is tud, az I-t meg az Á-t, neki elég ennyi!
Ha egy kicsit is konyítanál a természettudományokhoz, te is tudnád. A fizika alapvető törvényeinek mond ellent a létük.
Ahol véget ér a tudás, ott kezdődik a hit!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!