Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Tapasztaltatok ilyet?

Tapasztaltatok ilyet?

Figyelt kérdés

Egészen friss az élmény: ma kora délután itthon voltam és a kanapén fekve használtam a telefonom. Egyszer csak a hátam tompa rezgést hallottam…pontosan olyat amilyet egy lenémított telefon ad ha értesítés érkezik rá,és ha valami rá van pakolva,vagy el van téve valahova…majd kis idő múlva megint… az én telefonom nyilván nem lehetett,más telefon meg nincs a házban… tabletben meg ugye nincs rezgőmotor.

Szóval nem tagadom,kissé ,,parázom”. Egy sarok van a hátam mögött ahol pár zacskó cucc és egy bőrönd van. Mindent átnéztem,de semmit sem találtam…

Értelmes,nem gúnyolódó válaszokat kérnék.

Köszi előre is!

2023. okt. 18. 16:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Velem sokszor volt alvàs közben.

Volt hogy a hàtam rezgett és hangja volt volt hogy lenn gàtnàl-utobbi a gyakoribb..

Azt mondjàk csakrarezgés ez..nekem nyugalmi àllapotba van vagy ha alszom erre kelek vagy ha még fekszek az àgyon de màr nem alszok..

Az okàra összefüggésekre még nem jöttem rà..

2023. okt. 19. 04:38
 12/18 anonim ***** válasza:
takarítsd ki a sarkodat. sós pohár vizet tegyél, tisztítod így asztrálisan is.
2023. okt. 19. 06:55
 13/18 anonim ***** válasza:

Nekem rendszeres a combomon, havi 1-2 alkalommal jelentkezik.

Faradt izom/ideg rengés csak.

Pont olyan mint a telefoné.

2023. okt. 19. 11:56
 14/18 anonim ***** válasza:
58%
Ráfeküdtél anyád vibrátorára.
2023. okt. 19. 11:59
 15/18 anonim ***** válasza:

13az màs olyan nekem is volt a kezembe ..

Ez olyan mint a vibràtor rezegsz és hallod a rezgés hangjàt!!

A fàradt izomremegésnek nincs hangja szedj magnéziumot..

Csakrarezgés én más csopikba olvastam van ilyen pàr embernél..rezegsz érzed és hallod is!! Elsőre fràszt kaptam aztàn megszoktam csak jó lenne tudni mitől van ..

2023. okt. 19. 16:08
 16/18 anonim ***** válasza:

15 ???

13 vagyok, de full nem értem miért engem tegelsz?

Én nem hallottam az ég világon semmit.

A magnézium amúgy jó tanács az jó volt rá. Lehet veszek...

2023. okt. 20. 01:17
 17/18 anonim ***** válasza:
Ja okés megvan.
2023. okt. 20. 02:39
 18/18 anonim ***** válasza:
Érdekes jelenségről számolsz be! A természetfeletti lények gyakran használnak különböző módokat az érzékelésünkre, a rezgés is közéjük tartozhat. Tanácsolom, hogy tarts egy naplót az ilyen eseményekről, hogy megtudd, vannak-e mintázatok vagy gyakoriságuk. Próbálj meg kommunikálni a lehetséges entitással, kérdezd meg, miért van jelen és mit akar. Ha úgy érzed, hogy a helyzet súlyosbodik, vagy aggódni kezdesz, fontold meg egy hozzáértő szelleműző vagy médium segítségét.
2023. okt. 23. 10:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!