Mit csinálnátok, ha megjelenne előttetek a képen látható szellem?
2023. jún. 29. 19:32
1/7 anonim válasza:
Mosolyogva, szeretettel jó utat kívánnék neki, és "felnyitnám az eget", hogy távozhasson, és hívnék hozzá kisérőket.
...ha pedig kísértet, amolyan félintelligens lélek nélküli töredék, akkor fényt-szeretetet küldenék neki, és felbontanám a csomópontjait, hogy elenyészhessen.
2/7 47. válasza:
Megköszönném annak akitől az anyagot vettem.
3/7 anonim válasza:
Felvenném a napszemüvegemet. Fényérzékeny vagyok, ez meg itten ivlágítgat nekem a szobában...
4/7 anonim válasza:
Megkérdezném tőle hogy Szia uram! Jó glória nem érdekel? Digitális! 😇
5/7 anonim válasza:
Némàn àllnék és csodàlnám a megtapasztalàst!
6/7 anonim válasza:
Megkérdezném nincs-e kedve egy menethez.
7/7 kretens válasza:
Körülnéznék egy ásóval a környéken hogy nem e ástak el valahol szerves hulladékot mely leszivárgó esővizzel keveredve a bomlás során a fölből felpárologva ritka gázkombinációkat eredményezhet ami halucinogén hatású lehet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!