Folyton látom magam előtt meghalni! Mit csináljak?
Pár napja látok magam előtt meghalni egy katonát. Ma is láttam és azt hittem elsírom magam suliba. Úgy van, hogy áll, utána térdre esik, néz és mintha nyúlna felém. Nem félek csak szomorú vagyok. Mit csináljak?
Nem kérek beszólásokat és nem képzelődöm hiszen már többször is láttam. Mit jelent?
Ezekre is gondoltam...
Láttam amit láttam, nem vagyok hülye. Ezt úgy bírom amúgy...ha valaki lát valamit egyből képzelődik, nem látott semmit, hülye, túl sok filmet néz meg ilyenek.
Figyeld meg az arcat, figyeld meg, hogy mond-e valamit, mielott elesik?
Ezt Neked kell kitapasztalni, hogy igaz, vagy hallucanio!
Szia! Eszem ágában nics beszólogatni, előre leszögezem.
Hogy mit csinálj, vagy csinálj-e valamit, azt nem tudom.
Én azt szoktam mondani minden ilyen természetfeletti(nek tűnő) beszámolóra, hogy azt elhiszem, hogy Te ezt az élményt átélted. De ugyebár ez ahhoz kevés, hogy bármit is leszűrjünk. Néhány kérdésem lenne ezzel kapcsolatban:
Köthető-e bármihez is a jelenség felbukkanása? (Napszak, időjárás, jelenlévők, hangulati állapotod stb)
Mindig ugyanazt a személyt látod?
Mindig ugyanaz zajlik le, mintha egy filmrészletet néznél vissza újra és újra vagy változik is valami az észlelések tartalmában?
Egyedül vagy-e az előfordulásakor?
Ha nem, a környezetedben pillanatnyilag ott tartózkodók mit látnak?
Mennyi ideig tart egy-egy alkalom?
A látott katona környezetében látszik-e valami vagy időben és helyileg ott van, ahol Te?
Ezek érdekelnének mindenképpen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!