Szellem élhet nálunk?
Az egész azzal kezdődött hogy kb. 3 hete arra mentem be a fürdőszobába hogy a csap meg van nyitva, ömlik belőle a víz. Számon is kértem a családot, de ők azt mondták nem is voltak ott, volt olyan is aki akkor még éppen aludt.
Aztán kb. 2 hete a testvérem (18 éves) ritmusos, három kopogást hallott éjjel a szobájában amikor még nem aludt. Nem nagyon foglalkozott vele, nem is szólt róla.
Aztán most 1 hete elaludtam a testvérem szobájában, ő mellettem volt, még nem aludt, mikor éjjel ¾ 1 körül megint hallotta a 3 kopogást, nagyon megijedt, rögtön fel is keltett engem.
Nem nagyon tudtam logikus magyarázatot találni ezekre, ezért gondoltam szellemre. Volt már valakinek hasonló tapasztalata? Mit kell ilyen esetekben tenni?
(plusz infó: nem halt meg mostanában senki a családban [legutóbb nagymamám, 7 éve] ; a testvérem szobájában pedig egy hatalmas tükrös szekrény van [ezt azért írom mert állítólag azon át közlekednek szellemek] )
Üdv!
Lehetséges, hogy szellem van nálatok. Már csak az a kérdés, hogy hogyan vagy miért került oda!? A tükör egyes hiedelmek szerint tényleg szolgálhat átjáróként, de a tükör önmagában csak tükör. Ha nem volt kísérletezve valami szertartással akkor nem valószínű, hogy magátol "beindult" volna.
1. Kérjétek hangos szóban, de tisztelettel, hogy hagyjon titeket békén és menjen el.
2. Ha ez nem válik be, amire nagy az esély akkor meg kell próbálni megtisztítani a lakást. De lehet ez sem fog használni.
3. Ti önmagatok tudtok a legjobb védelem lenni ellene. Erősítsétek magatokban a Hitet, mert az valós védelwt tud nyujtani.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!