Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellem élhet nálunk?

Szellem élhet nálunk?

Figyelt kérdés

Az egész azzal kezdődött hogy kb. 3 hete arra mentem be a fürdőszobába hogy a csap meg van nyitva, ömlik belőle a víz. Számon is kértem a családot, de ők azt mondták nem is voltak ott, volt olyan is aki akkor még éppen aludt.

Aztán kb. 2 hete a testvérem (18 éves) ritmusos, három kopogást hallott éjjel a szobájában amikor még nem aludt. Nem nagyon foglalkozott vele, nem is szólt róla.

Aztán most 1 hete elaludtam a testvérem szobájában, ő mellettem volt, még nem aludt, mikor éjjel ¾ 1 körül megint hallotta a 3 kopogást, nagyon megijedt, rögtön fel is keltett engem.

Nem nagyon tudtam logikus magyarázatot találni ezekre, ezért gondoltam szellemre. Volt már valakinek hasonló tapasztalata? Mit kell ilyen esetekben tenni?

(plusz infó: nem halt meg mostanában senki a családban [legutóbb nagymamám, 7 éve] ; a testvérem szobájában pedig egy hatalmas tükrös szekrény van [ezt azért írom mert állítólag azon át közlekednek szellemek] )

2023. jan. 5. 07:25
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
#10! Persze, közben alvajáró is voltam, nem? :D Vagy a villany magától kapcsolódott fel? 100 %-ig ébren voltam, mindenre pontosan emlékszem.
2023. jan. 8. 15:44
 12/18 anonim ***** válasza:
10%
Akkor csak skizofrén vagy. 😀
2023. jan. 8. 15:48
 13/18 anonim válasza:
75%
Én hiszek neked. Csak azt nem értem, miért nem hívod segítségül a Szent Szellemet? Hallgass worship zenéket, kezdj Bible study-t (evangéliumok/gospel Jézusról), és kövess keresztény embereket, hallgass prédikációkat. Akkor esélye sem lesz a gonosz szellemeknek! :)
2023. jan. 9. 19:25
 14/18 anonim válasza:
83%
Elképzelhető, hogy szellemmel van dolgotok. Úgy tűnik te érzékenyebb vagy ezekre a dolgokra. Sajnálom, hogy olyan válaszadó nem volt még, aki érdemben tudna neked segíteni! Van olyan esemény a családotok életében, ami nem tetsző dolog lehet esetleg egy elhúnyt családtagnak? De az is lehet, hogy odatévedt hozzátok egy kósza szellem, hallottam már ilyenről is. Valaki a közelben elhúnyt, és a lelke nem találja meg a régi otthonát, de a fénybe sem szeretett volna elmenni... A tükrös szekrény csak akkor lenne átjáró, ha szeánszot tartottatok volna ott, de gondolom ilyenről szó sincs. Én csak laikus vagyok, csak mélyebben érdekel a téma, a válaszom nem feltétlenül fedi a valóságot.
2023. jan. 9. 23:22
 15/18 A kérdező kommentje:
14! Köszönöm a válaszodat! Olyan dolog nem történt ami egy rég elhunyt szerettemet sértette volna, viszont most eszembe jutott, hogy akkoriban mikor az első furcsa eset (magától kinyíló csap) történt, tehát december közepén, kegyetlenül meggyilkoltak egy idős nénit az egyik szomszédos faluban (nyakon szúrták, elvágták a torkát, testszerte kb. 7× megszúrták és még az ereit is felvágták). Lehet hogy az ő szelleme bolyong itt? Hirtelen csak ez jutott eszembe.
2023. jan. 9. 23:44
 16/18 anonim válasza:
68%
:( Nagyon sajnálom. Elképzelhető. Gyújtsatok neki gyertyát. Halkan vagy magadban imát is mondhatsz. Nekem, amikor apukám meghalt, 2 éves volt a kislányom és többször látott egy "csúnya" bácsit. Apum mindig úgy hívta a lányaimat viccesen, hogy csúnya lányok. Többször megjelent ez a csúnya bácsi, de én nem lehettem biztos abban, hogy ez az apukám, mert én nem láttam. Kértem imában, ha ő, ha nem ő, hogy ne legyen jelen, mert én inkább csak megijedek ettől. Elmúlt ez a dolog. De már 6 éve, hogy elment, sokszor tudom, hogy lélekben velünk van. Van hogy emberek emlékeztetnek rá, utána meg meghallom a rádióban az Én apám c. dalt....
2023. jan. 10. 00:03
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Üdv!

Lehetséges, hogy szellem van nálatok. Már csak az a kérdés, hogy hogyan vagy miért került oda!? A tükör egyes hiedelmek szerint tényleg szolgálhat átjáróként, de a tükör önmagában csak tükör. Ha nem volt kísérletezve valami szertartással akkor nem valószínű, hogy magátol "beindult" volna.

1. Kérjétek hangos szóban, de tisztelettel, hogy hagyjon titeket békén és menjen el.

2. Ha ez nem válik be, amire nagy az esély akkor meg kell próbálni megtisztítani a lakást. De lehet ez sem fog használni.

3. Ti önmagatok tudtok a legjobb védelem lenni ellene. Erősítsétek magatokban a Hitet, mert az valós védelwt tud nyujtani.

Üdv

2023. jan. 16. 06:07
 18/18 anonim ***** válasza:
Szia! Takarjátok le a tükröt egy anyaggal, hátha segitene! Valóban átjáró a Tükör!
2023. jan. 26. 01:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!