Hogyan tudnék ebből kigyógyulni vègre?
Lehet érdemes hipnoterapeutához menni vagy olyanhoz, aki végez tudatalatti sérelmek felszabadítását.
Egyébként én is félek kiskorom óta tőlük. Én nem éltem át ilyen élményeket, egyszerűen csak kiskoromtól kezdve éreztem, hogy valakik néznek (nem, nem vagyok skizofrén, teszteltek rá). Aztán amióta gyér kislámpa fénynél alszom, azóta nem félek. A negatív energiák félnek a fénytől.
Én a helyedben két irányból közelíteném meg a dolgot.
-Leírnám, hogy mindösszesen hány alkalommal okoztak konkrét kárt nekem a szellemek a 30 év alatt. Gyanítom, hogy rövid lista lenne, így talán meg tudnám magamnak magyarázni, hogy statisztikailag nem kell tőlük tartani.
-Ha ez nem megy, azt szuggerálnám magamnak, hogy a szellemek jó szándékú entitások, segítenek, megvédenek, ezért a jelenlétük.
Amire gondolsz azt erősíted.
Én úgy állok hozzá, hogy a formán túl egy vagyok a mindensegel, ez a testem mulandó, de a tudatom vagy nevezzük léleknek örök való.
Elvégre mindent az elménkben tapasztalunk, nem tudunk kielepno belőle, hogy megnézuk van e külső világ, ezért is fontos, hogy mire gondolsz, mert olyan tudatalapotba kerülsz.
Nem tudok párhuzamot vonni a bátyád és a szellemfélelmed között,de a diplomáddal sem tudom összekapcsolni,maximum levonni,hogy 3 nyelven sem tudtad kifejteni a trauma okát,vagyhogy egész pontosan mit vársz tőlünk,szakembert,varázsitalt,kenőcsöt vagy honlapot...
Az sem világos,hogy szeretnéd végre "kinőni" a gyermeteg félelmed mondván,hogy szellemek nem is léteznek avagy a parapszichológia tudatában akarnál továbblépni ez is k@va nagy kérdőjel...
Ha viszont számomra érthetetlen módon valóban intellektuális "szellemi" szinten dolgoznál akkor az elhagyatott magányos sötét helyektől való irreális félelmed inkább pszichológiai eredetű...a szimbolikája szempontjából..
Áss le a gyökeréig...érzelmileg helyezdj bele,éld át,adj magadnak időt-figyeld meg,ami felbukkan nevezd meg és aztán engedd el...bátorság,ne kívülről várd a segítséget..
Sötétség,elhagyatottság,kilátástalanság,támpont nélküliség,ott lesz az elszakadástól való félelem is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!