Mi lehet ez a padláson?
A Vecna lesz! Stranger Thingsben is így volt. Hallgasd a kedvenc zeneszámod, akkor eltűnik.
05:30-kor meg aludj.
Macska is tudatja.
Nekik is van időérzékük.
Most erről eszembe jutott, hogy gyerekkoromban ugyanez a jelenség zajlott le a szobánkban. éjszakánként átdübörgött valami a plafonon, de csak én és az öcsém halottuk, más szobát ez nem érintett, csak a mi szobánkat. Abban a szobában laktunk, amiben előttünk nagymamám és nagypapám is a halálukig. Ez a jelenség addig tartott, amíg nem szóltam a szomszédnak, hogy rakjon fel patkánymérget a padlására. A történet érdekessége, hogy a szomszéd padlásán valóban voltak patkányok , de a mi padlásunkon nyomuk nem volt, mégis jött a hang. Egyéb érdekesség, hogy a hang megszűnésével egy időben halt meg a szembe szomszéd felnőtt fia.
A helyzet az, hogy technikailag lehetetlen, hogy egy egér vagy egy patkány ekkora dübörgést okozzon. Azután még egyszer halottam ezt a dübörgést már felnőtt koromban abban a házban, ahova beköltöztünk, miután ott is meghalt a szomszéd néni. Viszont különösebben nem érdekelt a dolog. felmentem másnap a padlásra egy általam szentnek vélt füstölővel (értsd füvescigi) és megkértem a dübörgő hang forrását, hogy takarodjon el tőlünk a jó büdös pi.csába. Azóta nem hallottam a hangot. Igaz akkoriban tértem meg és vallóm azóta is, hogy Jézus Krisztus a megváltóm.
Azt mondják a vének, hogy ez amúgy valamiféle lidérc és tulajdonképen nem a padláson van, hanem a házban, csak a plafonon közlekedik fittyet hányva a gravitációra. Ha pedig alvó embert lát, akkor annak életerejét szívja el és legyengíti. Meg azt is mondják, hogy a gyerekek megérzik ezt a fajtát és csak böjtöléssel és imával lehet elűzni. Még mázli, hogy magyarországon élünk, mert itt mindenki böjtől egy gyakran imádkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!