Baráti társasággal idéztetek már "szellemet"?
Eszembe jutott a semmiből így éjjel fél 3-kor hogy milyen hülyék voltunk régen barátaimmal. :D
Hárman voltunk lányok és csináltunk egy amolyan boszorkány táblát betűkkel stb
És neten néztünk "útmutatót" hogy kell idézni. Emlékszem akkor tök para volt, behúztuk a sötétítőt (mert nappal volt) gyertyákat gyújtottunk és végig csináltuk a "szertartást" a végén meg becsukódott az ajtó és szidtuk egymást hogy ez hülye ötlet volt. :D
Hasonló élmény? Jó nosztalgiázni.. mikor az élet még csak ilyen hülyeségekből állt gyerek fejjel
Szerintem ez nem ész kérdése. Fiatalok kísérleteznek, játszanak, mi a baj ezzel?
Talán tanítja a tudomány hogy a szellemidézés rossz? Tanítják a suliban?
Az hogy te tudsz-gondolsz valamit a témáról -amiről egyébként mások egész mást tudnak-gondolnak- az nem jelent semmit.
A szellemvilággal szórakozni veszélyes, de ezt honnan kellene tudnia ég normális, intelligens embernek, mikor gyerekkortól azt tanítják itt Magyarországon, hogy nincsenek szellemek?!
(Jó, mondjuk azt is mondják hogy Orban nem lop, de ezt hagyjuk)
Ilyeneket írkáltok és én vagyok hülye :D
#2 tetszett amit a végén írtál :D és igazad van amúgy
Ez nem egy komoly hangvételű kérdés volt részemről csak kíváncsi voltam mások is csináltak e tiniként ilyen kis hülyeségeket... Ha olyan egyszerű lenne előidézni egy entitást akkor kurv4 nagy sz@rban lennénk úgy kb ezen az egész bolygón.
Nem, én is itt vagyok. :D
Kisgyerek korunkban mi is szórakoztunk ilyenekkel, sosem lett belőle semmi érdekes.
Sajnos most felnőtt koromra, már idézni sem kell őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!