Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Baráti társasággal idéztetek...

Baráti társasággal idéztetek már "szellemet"?

Figyelt kérdés

Eszembe jutott a semmiből így éjjel fél 3-kor hogy milyen hülyék voltunk régen barátaimmal. :D

Hárman voltunk lányok és csináltunk egy amolyan boszorkány táblát betűkkel stb

És neten néztünk "útmutatót" hogy kell idézni. Emlékszem akkor tök para volt, behúztuk a sötétítőt (mert nappal volt) gyertyákat gyújtottunk és végig csináltuk a "szertartást" a végén meg becsukódott az ajtó és szidtuk egymást hogy ez hülye ötlet volt. :D

Hasonló élmény? Jó nosztalgiázni.. mikor az élet még csak ilyen hülyeségekből állt gyerek fejjel

2022. dec. 16. 02:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Idéztem társaságban is és egyedül is.

Először osztàlytársakkal csináltuk, kulcsos könyvvel és már az első alkalmak után teljesen ledöbbentünk, mennyire pontos válaszokat ad ( az ellenőrző kérdésekre). Emiatt aztán eléggé rafüggtünk, legalábbis én, hosszú évekig a könyvhöz folyamodtam, ha olyasmire voltam kivancsi, amire nem tudhattamm meg máshogy a választ. 100- ból esetleg egyszer, ha tévedett.

Ami ijesztő, para dolgokat magam körül tapasztaltam, azok már idézgetés előtt is előfordultak, szóval én nem vettem észre, hogy ártana. De lehet, hogy alattomosan mégis árt valahogy, ezt nem tudom.

Abban sem vagyok biztos, hogy szellemnek van hozzá köze. De hogy a legmeredekebb kérdéseimre is igaz válaszokat kaptam, az vitathatatlan.

2022. dec. 18. 17:04
 12/12 anonim ***** válasza:
Szia! Egy barátnőm járt el egy helyre,- ahol “szellemeket idéztek” egy Médium vezetésével. Egyszer meg is ijjedt, mert ugy érezte, hogy egy Szellemet haza is vitt a Szeánszból!
2023. jan. 26. 01:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!