Bloody Mary? Próbáltad már?
Most csak olyanok válaszát várnám akik már kipróbálták, meg mások is jöhetnek de bunkósak meg ilyen h nem létezik hülye vagy ilyen bunkós válaszoka nem kérek. köszönöm szépen L/18
Szóval beállsz a tükör elé, villanyok lekapcsolva csak gyertyák égnek, háromszor fordulsz a tükör előtt és háromszor a tükörbe mondod a nevét hogy Bloody Mary,szóval próbáltátok már?
Utolsó XD
Én mindenféle tükrös dologtól félek, éjfélkor bele sem merek nézni, ha este megyek wc-re, soha nem nézek a tükörbe kézmosás közben és nem nézek vissza, mikor zárom az ajtót, nem alszom tükörrel egy szobában, de ebben nem hiszek.:D
(köszönhető ez a sok szorongás unokatesómnak, aki 6 éves koromban halálra ijesztgetett tükrös rémtörténetekkel)
19:40
Miért tükörrel egy szobában nem lehet aludni??
akkor ha van egy nagyobb álló tükröd ne vidd be? Vagy legalábbis éjjelre rakd ki mint a macskát.. ? :D
12:40:
De lehet aludni, de sok olyan ijesztő sztorit mesélt unokatesóm mikor kicsi voltam, hogy tükörfóbiám van.(létezik ilyen?!:D)
(egyébként a pókoktól is azért félek, mert kiskoromban a kindertojás "játéktartójában" adott nekem egyet unokatesóm, hogy kibékítsen, amiért előtte rám dobott egyet :D, bár ez nem ide tartozik)
tegnapelőtt 19:24
én vagyok Bloody Mary.
tudod nem könnyű a munkám tudod mennyi ember él a földön,és hogy mennyi tükör van?
adj egy lakcímet holnap 12:00-ra ott vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!