Veletek milyen valós szellemjelenések történtek?
Figyelt kérdés
Hozom a saját történetem, még a télen történt. Karácsonyra kaptam egy eredeti 19. századi ruhát, eredeti állványával (gyűjtő vagyok, érdekel mindenféle régi dolog). Minden éjjel kopogtatás, kaparászás és léptek hangját hallottam. Az I-re az tette fel a pontot mikor konkrétan megérintett. Határozottan éreztem hogy megfogta a lábam mert teljesen ébren voltam.
Azóta egy múzeumba került a ruha és itthon is megszűnt minden ilyen tevékenység. Sokáig nem hittem ebben komolyan, de ez a tapasztalat megváltoztatta a gondolkodásom.
2022. szept. 16. 05:16
1/6 anonim válasza:
Értelmetlen a kérdés. Ha szellem, akkor nem lehet valós.
2/6 anonim válasza:
Én olyan valós szellemjelenést tapasztaltam, mint amilyen befogadó rasszizmust, állatbarát állatkínzást és sós édességet.
3/6 anonim válasza:
Ismerőseim szellemesnek tartanak.
4/6 anonim válasza:
3 - Hát, ha ez volt a legjobb poén, amit be tudtál írni, akkor pedig nem vagy az...
5/6 anonim válasza:
Lehet, a ruha eredeti tulajdonosa látogatott meg. Ez nem vicc, van ilyen. Ezért nem szabad semmi régi dolgot venni, mert kitudja kié volt, és lehet ragaszkodik hozzá. A férjem szereti a régi bútorokat, szokott venni bolhán komódokat, asztalokat, lámpákat, könyveket stb. Volt egy két tárgy, amitől nagyon rosszul éreztem magamat. Volt valami negatív energiája, nehéz ezt így el magyarázni.
6/6 anonim válasza:
5 - "Ez nem vicc"
Hát pedig röhejes :D A középkorban még nem nevettek volna ki érte.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!