Az angyalok tényleg gonoszak és valójában a démonok lehetnek jók az esetek többségében csak?

itt sem írtam bunkón. te írtál le engem h én ss-lek le állandóan s te idiótáztál le. én nem írtalak le mindenfélének le. de mindegy.
most meg hirtelen bevallod h írtam neked....de vissza nem írtál.
inkább állítottad volna azt h nem írtam rád.
de mindegy.
nem érdekelnek az ilyen hazúg, köpönyegforgató alakok!
egészségedre! ha te így büszke vagy magadra.

én írtam h bevallom h ss vagyok.így tehát én nem hazudozhatok, ha eleve bevallom magamról. írtam is h nem akartalak lejáratni, de mindegy.
keveredések vannak, de akkor sem értem h miért írtál te ilyen lekezelô stílusban.
de mindegy, nekem már ebből elegem van.

azt írtad h mindenkinek vissza írtál aki rád írt. tehát hazúdtál.
nem írtál rám.
de mindegy. nincs túl jó szövegértésed, nem figyeled, hogy ki, mikor írt s azt sem h te miket írtál. mindenkit legyalázol. hazudozgatsz...
na mindegy én már valóban nem foglalkozok veled!
"amit írtál privátban (mivel már tudom a neved beazonosítottalak)"
Idézet saját magamtól.
Én most is csak azért kérdeztem rá hátha nyitott vagy arra, hogy abbahagyjuk a sárdobálást és felajánlottam a segítségemet ami továbbra is áll ha gondolod.
Kedves Grimfox!
Elég műveltnek tűnsz a témában. Megkérdezhetem, hogy az alábbi kérdésben a 26-os és a 27-es válaszról mi a véleményed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!