Az angyalok tényleg gonoszak és valójában a démonok lehetnek jók az esetek többségében csak?
hát...bocsi,nem tom. csak facebookon a spirituális sátánizmus oldalon folyton "tibeti budhizmusban" apkalmazott dolgok vannak fenn. írtam a csávónak s erre letagadta, mikor pont ott van fenn h tibeti budhizmus. s amiket ír mostanság az télyleg a budhizmusban van.
külföldi linket is adtam be neki ahol megmagyarázzák h az ss ben nincs budhista légzés mint pl. asszem a Tummo.
Én nekem csak pár ismerősöm van itt gyakorin meg egy discord szerver amin spirituális sátánistákkal tudok (ez nem azt jelenti, hogy szoktam) beszélni úgyhogy valszeg igazad van.
Értem. Én azt hallottam, hogy a szanszkrit, arámi és egyéb ilyen ősi nyelveken (akkor mondjuk nem értem miért nincs a felsorolásban a magyar (VICC)) ez valami pozitívat jelentett.
Ahogy elnézem eléggé képbe vagy a témában úgyhogy hiszek Neked és köszönöm, hogy ilyen kitartóan válaszolsz a kérdéseimre :D
Nekem is feltűnt, hogy valami nem stimmel velük és gondoltam ez a kérdés tökéletes lesz ezt a témát megtárgyalni. Egyébként ha egy kicsit beleolvastál volna a válaszokba látnád, hogy én is így látom úgyhogy felmerül a kérdés ki is zavaros igazából.
Szerintem nem az ss oldalakat ferdítik hanem maga az egész ss egy ferdítés.
Kedves Grimfox! Pár dolog kapcsolódva ehhez: “Az ószövetségben a sátánnak bejárása van a mennybe, és jelentést tesz az emberekről a föld minden szegletéből. Ő is szolga. Az ő szolgálata abból áll, hogy megkísérti, meggyötri, tévútra vezeti az embereket, hogy kiderüljön, tényleg hűek e az istenhez, vagy nem. A tényleg hűségeseket nem tudja megtéveszteni, azokat, akik ingatagok a hitükben, igen. Jób könyve egy az egyben erről szól.”.
Egyetlen egy hűséges ( és ezzel bűntelen) ember létezett a Földön: Jézus. Rajtakivül mindenkit meg tud és meg is kísért , félrevezet a sátán ill. a démonjai . Többek közt azzal, hogy dezinformál, és mindenféle hamis információt elhint itt- ott. Nincs bejárása a mennybe, abszolúte. Ez kalandregény, hogy Isten meg a gonosz tulképp pajtik. :) Az ember “ kapott” szabad akaratán múlik csak, hogy melyik úton, ősvényen szeretne menni, és a sátán az Istenhez vezető útról mindenáron le akarja téríteni.
"Szerintem nem az ss oldalakat ferdítik hanem maga az egész ss egy ferdítés."
akkor minek vagy Spirituális Sátánista s minek próbálod másokat is bele vinni????
Mert úgy lehet a legjobban felderíteni egy témát, ha kikéred mások véleményét is.
Ehhez aztán nem kell sokat gondolkodni.
Mikor mondtam, hogy ss vagyok drága barátom? És hol próbáltam én bárkit is belevinni?
Neked mondjuk nem ártana gondolkodni néha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!