1/10 A kérdező kommentje:
Vagy incubust
Nekem mind1 ( ꈍvꈍ)
2022. jún. 27. 20:31
2/10 anonim válasza:
Picit lejjeb van egy kérdés, azt felolvasod hangosan mindent is megidezel :))
3/10 A kérdező kommentje:
Azt láttam:D
Valaki írta oda hogy neki incubus jelent meg. De nekem biztosra kell menni mert akármit nem akarok estére a házba
2022. jún. 27. 20:39
4/10 anonim válasza:
Nekem teljesen véletlenül volt ilyen álmom, pedig nem is igazán tudtam mi az. Olyan élethű volt, hogy mindent éreztem és ébredés után azon gondolkodtam egy hétig kb.,hogy igaz volt-e.
Egy kicsit félelmetes volt, mert paralízissel társult az érzés, de mégis akartam újra. De sajnos nekem semmi nem használt...😕
5/10 anonim válasza:
Mért akarod megidézni? Szerintem ezt nem vagány megidézni🥶. Halálra b@sz és ördögfiókákat csinál a spermádból. Ménem idézel meg egy mittomén Nimphoangelt🤦🏻?
6/10 anonim válasza:
Kell hozzá soulstone. Vagy bemész a black templebe és befogod az enslave demonnal. De lehet csak én vagyok túl öreg.
7/10 anonim válasza:
Kell egy succubus idéző kör, és bele kell helyezni különböző műtárgyakat pl. használt zsebkendő (olyan), gyöngysor, stb. Aztán kántálni kell éjfélkor és miután elalszol meg fog jelenni valahol.
8/10 anonim válasza:
Amúgy én is akarok egy szukit szóval ha valakinek sikerül írja le a tapasztalatát hadd próbáljuk ki.
10/10 anonim válasza:
Azt ugye vágod, hogy átsegít a halálba?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!