Melyek azok az entitások, lények, akik olyat tudnak csinálni, hogy éjjel nappal énekelnek (pl egy embernek) és guzsalyt készítenek, egyfajta hálót vagy celofánnak tűnő dologba beletekerik az egyén elméjét vagy auráját? Nagyon fontos!
Sokféle.
Ez az éneklés rezgést jelent. Mennyország jellegének is van egy hangja, amit hallani, mintha folytonos lenne. Én 20as éveimben hallottam néha( teljesen józanul( akkoriban nagyon egészséges, absztinencia)). Végtrlen lélek.., mind teljesen egyedi, mind össze vissza csillámolnak, mintha üvegcserepek törnének szét, de annak egy lány, finom, és művészi, varázslatos formája, az egész összhangban, morajlik ugyanúgy, mint a végtelenek külön külön. A legszebb hang, amit hallottam.
Más entitások is vannak biztos, amik csak nyomják neki.
De én hallottam olyanról is, amikor egy alacsony szintű létező folyamatosan kommentelt. Szóval bármi, aminek ilyen beütése van, vagy magasabb, és feladata vagy egyik feladata, hogy valami hasonlót adjon, az nyomja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!