Melyek azok az entitások, lények, akik olyat tudnak csinálni, hogy éjjel nappal énekelnek (pl egy embernek) és guzsalyt készítenek, egyfajta hálót vagy celofánnak tűnő dologba beletekerik az egyén elméjét vagy auráját? Nagyon fontos!
"guzsalyt készítenek"
Ha mégsem guzsalyra, hanem gúzsra (gúzsba kötésre) gondolsz, akkor miért nem azt írod?
Kevered a római pápát a pápai romával...
Bazki rákerestem mi az a guzsaly,mert már hetekkel ezelőtt is olvastam a kérdést de már akkor sem értettem.Az egy "kerekes kézi fonóeszköz" a Rokka megfelelője,azzal meg bevallom nem tudom milyen alkotások születnek...szóval most a fonóeszközzel együtt kerül gyártásra a háló?...továbbá az sem mindegy,hogy az illető elméjét,vagy az egész auráját érinti az említett kreatív tevékenység...
Az éneklés jól hangzik,de nem volt a közelben egy látó,érző személy véletlenül?...mert ezt így...megszámlálhatatlan entitás kering az éterben,beleértve a sajátgyártásúakat is,mert az ember is teremt...
Van egy Niomé nevezetű a pókok és ízeltlábúak csillagnemzetség királynője,de ez a lélekcsalád alapvetően jószándékú és közvetlenül a teremtésben vesz részt..nagyon magas dimenziókban,nyilván ember viszont ő felügyeli a hasonló tevékenységeket.Maya fátylától kezdve a legkülönfélébb védelmi hálókig mindent ők készítenek,a földi személyiséget is ők szövik be a tudattalanon keresztül és tartják a piros fonalakkal,ezért fordulhat elő olyan amikor valaki azt mondjuk: "beszakítja a hálót",mert túl sok a gyökércsakában besűrűsödött energia-információ,ami feldolgozatlan...hogy ilyenkor a saját személyisége alapjait semmisíti és kezdheti elölről saját magát összerakva a nulláról,mert nemcsak teljes önfelejtés jobb esetben mentális zavar a következmény,de lehet ez teljes törlés...
Na most előfordulhat a duális rendszerünkből kifolyólag,hogy valaki ennek a családnak egy olyan negatív résztvevőjével találkozik aki a régi programon futva önkényesen csomagol de alapvetően mind gyógyító szándékú...
Idézem: "hívjuk Niomé gyógyító misztériumait,hogy segítségével olyan védelmi pajzsot építhessünk amely kiszűr a környezetünkből és távol tart minden tudatmanipulációs hatást (negatív,asztrális és mágikus) sőt a kórokozók közeledését is.Miközben megtisztít a galaktikus és földi miazmáktól a kórokozók (gombák,vírusok,baktériumok) által felénk közvetített negatív és testi-lelki szinten megbetegítő vagy gyengítő hatású programoktól.."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!