Hallucinálok, vagy tényleg nem vagyok egyedül a házban?
28 éves nő vagyok. 2 éve, hogy vidéken vettem egy 4 szobás, közepes méretű, kertes házat. Nappali, konyha, ebédlő + wc a földszinten, az emeleten a 3 hálószoba és a fürdő. Mivel még nincs családom, csak az egyik hálószoba van használva, a másik kettő üres. Ez idő alatt lelki leépülést tapasztaltam magamon. Fáradt vagyok, erőtlen, kedvetlen, sokszor indokolatlanul feszült, szomorú. Mintha valami kiszívna belőlem minden pozitív energiát. Az életvidám énem teljesen eltűnt.
Ahogy hazaérek a munkából és belépek a házba, kényelmetlen érzés lesz úrrá rajtam, úgy mondanám, hogy nyomasztó. Leülök TV-zni a nappaliba, egyszer csak edény- és pohárcsörgés hallatszik a konyhából. Hallottam már azt is, hogy a mosogatóban folyik a víz a csapból. Eleinte mindig szaladtam megnézni, hogy mi történt, mostanra eljutottam oda, hogy megszoktam, és csak legyintek rá. Sokszor érzek pöcegödör szagot, és égett hús szagot. Esténként zajokat hallok az emeletről, ajtócsukódást, lépteket. Amikor fent vagyok, lentről hallom ugyanezt.
Ezt még mind elviselem, megtanultam együtt élni vele. De kb. 1 hónapja rosszabbodtak a dolgok. A hálószobám melletti üres szobából emberi beszédet, veszekedést hallok éjszakánként. Egyszer közvetlenül az ágyam végéből hallottam egy sikítást, és úgy megijedtem, hogy (gáz, vagy nem gáz), bepisiltem. Csak akkor szűnnek meg a hangok, amikor beveszek pár szem Xanaxot, de nem akarok rászokni, így ez csak néha történik meg, amikor már nagyon kivagyok idegileg. Nem vagyok vallásos, de tegnap este már eljutottam arra a szinte, hogy imádkoztam, legyen már reggel. Kérlek, segítsetek, mit tegyek? Megbolondultam, vagy tényleg gonosz erők munkálkodnak a házban? Kinek kell ilyen esetben szólni?
Azért nem egészen!
Szellemet már sokan láttak, dementort viszont még senki sem. Szóval a szellek létezésére eléggé reális esély van.Dementorokéra gyakorlatilag nulla. Jó, legyen 1%
#21 sokan mondták, hogy láttak, az nem az jelenti hogy láttak is.
Én is láttam az ágyam mellett egy kislányt, kezében egy macival, aki nézett mégsem hiszem el hogy ott volt. A képzeletem játszott velem ennyi.
Mit keresne egy kislány az ágyam mellett egy macival? Miért akarna kísérteni? Kb semmi oka és azóta sem láttam :)
Én egyedül élek egy kis házban, nő vagyok, de valahogy a saját házzal járó felelősség kiölte belőlem a paranormális dolgokon való gondolkodást. Minden jelenséget, zajt invesztigálok, mert ha csőtörés van vagy netán egér neszez, akkor tenni kell ellene. Pöcegödör szag nálam is volt de azért, mert a rossz vízszerelő munka miatt visszaszivárgott a csatornaszag.
A sikoltás meg a veszekedés hangjai a szomszéd helyiségben az gondolom hallucináció, szerintem a xanaxot többször szeded, mint kéne.
Tudom, hogy a kérdező nem jár már erre, de vajon miért vesz egy 28 éves egyedülálló nő egy négyszobás házat? Nekem ez a paranormális.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!