Az normális ha nagyon rettegek a fekete kalapos embertől?
Hallottam már sztorit róla egy ezotériával kapcsolatos csoportban, aztán utána néztem hogy mi ez és borzalmasan félelmetes , mind a lény, mind a jelentése akkor hogyha megjelenik.. Tudom hogy létezik ilyen mert nagyon sokan számoltak már be róla. Azt is tudom hogy nem árt közvetlenül, de akkor maga a hideglelés és iszonyat a számomra.
Mindig amikor sötét van egy kinézek az ablakon akkor eszembe jut , és belegondolok hogy milyen para lenne ha meglátnám. meg amikor egyedül vagyok bent a munkahelyen, akkor is ... néha.
Normális hogy ennyire tartok tőle?
25/n
Szilvi
Apukám ,amikor összeesett , làtott 6 fehér, 6 ezüst szinű alakot jobbra ,balra dőltek egymás melett ,előttük állt a kalapos ember.Sötét arc, barna ruha horgas orr, és mintha vigyorgott volna.Apunak sziv,érrendsz.volt gondja,majdnem meghalt....abban az állapotban jelentekmeg neki, de jol sikerült a mütète, jól van,ez 10 éve történt.
Szerintetek angyalok lehettek az fehér, és ezüst szinűek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!