Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Az normális ha nagyon rettegek...

Az normális ha nagyon rettegek a fekete kalapos embertől?

Figyelt kérdés

[link]

Hallottam már sztorit róla egy ezotériával kapcsolatos csoportban, aztán utána néztem hogy mi ez és borzalmasan félelmetes , mind a lény, mind a jelentése akkor hogyha megjelenik.. Tudom hogy létezik ilyen mert nagyon sokan számoltak már be róla. Azt is tudom hogy nem árt közvetlenül, de akkor maga a hideglelés és iszonyat a számomra.

Mindig amikor sötét van egy kinézek az ablakon akkor eszembe jut , és belegondolok hogy milyen para lenne ha meglátnám. meg amikor egyedül vagyok bent a munkahelyen, akkor is ... néha.

Normális hogy ennyire tartok tőle?

25/n

Szilvi

#Fekete kalapos ember
2021. nov. 13. 17:43
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, én írtam előbb a fekete csuklyás alakról.. Mire észreveszed, vagyis meglátod akkor ő is észre vesz, és egyből eltünik. Nálam a plafon felé felszállt és köd szerüen szertefoszlott. Annyira ledöbbentem, szólni se bírtam, nem volt időm rá.
2021. nov. 13. 18:31
 12/25 A kérdező kommentje:
lehet el kezdem üldözni akkor :D
2021. nov. 13. 18:32
 13/25 anonim ***** válasza:
53%
Kérdező, tuti 25 vagy, nem 15?
2021. nov. 13. 18:50
 14/25 A kérdező kommentje:
tényleg 25
2021. nov. 13. 18:52
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem értelek, nagyon félsz tőle és megkérdezed, hogy normális-e, hogy rettegsz tőle.

Utána meg olyanokat írsz, köszönsz neki meg elkezded üldözni :D

2021. nov. 13. 19:37
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
* már a végén , ő fog félni tőled
2021. nov. 13. 19:38
 17/25 anonim válasza:
100%
Köszönöm a jó ötletet, osztálykiránduláson bejátszom :) Csak nehogy osztályberándulás legyen belőle a végén :(
2021. nov. 13. 19:39
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem próbáld meg ezt a gondolatot kizárni a fejedből. Pl. Gondolat-stop technika: amikor eszedbe jut, arra gobdolsz, hogy "STOP", és eltereled a figyelmed; racionalizálás: gondold át, hogy ez lehet, hogy csak egy ugyanolyan kitaláció, mint Slenderman - pl. amíg nem létezett kalap, mit hordott ez a szellem? 3. technika: humor: kiparodizálni a gondolatot, elképzeled, hogy hazamegy a szellem, és leveszi a kalapját, kabátját, belebújik a mamuszba... :D

Szóval nem szabad nagyon sok energiát szentelni az ilyen félelmeknek, mert a végén épp emiatt kezdesz el fura dolgokat látni, stresszes, ijedős leszel...

2021. nov. 13. 19:45
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Visszatérve a sárga kalapos emberre, engem érdekelne, hogy lett sárga kalapos, és miért ezt a nevet kapta. Miért nem lehetett mit tudom én Arcsibáld vagy nem tudom. Miért kellett sárga kalapos legyen?
2021. nov. 13. 21:12
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Ez a cikk egy összedobott alkotás. Emiatt ne félj, csak magadat hergeled fel és képzelődni fog.

Amúgy sokféle lénynek van kalapja. Például van olyan kalapos, aki kifejezetten nehéz sorsú gyermekeket látogat meg, nem ijesztgetésből.

2021. nov. 14. 00:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!