Van egy kód ami megváltoztatja az életem ha tudnám, szerintetek lehetséges megidézni valami lényt aki meg tudja ezt adni nekem?
Figyelt kérdés
De nem tudom a kódot. Most tekintsük el a részletektől. Mert nem számít. Meg tudok idézni bármilyen lényt aki meg adja ezt nekem hogy tudjam? Ha gonosz akkor sem érdekel mindenáron akarom. Lehetséges? Őszintén és ne trollkodj.2021. nov. 9. 21:58
2/5 Grimfox válasza:
Nem lehetséges. Attól, hogy valami nem fizikai síkon létezik, még nem fog feltétlenül többet tudni, mint te. Kivált nem a fizikai síkról, és annak eseményeiről. Az idézéses megoldással próbálkozni idő, és erőpazarlás.
3/5 SZücsöm válasza:
Olvasgatom a Corpus Hermeticum-ot és itt az elején elég kemény a kérdéshez valamelyest kapcsolódó "trippről" írnak. aliasz: "Mindent tudó "szellem" megmondja a tutit"
Ha nem csak kitalált a sztori akkor Hermész Triszmegisztosz tudja(tudta) a kódot. :D
4/5 anonim válasza:
Lényt idézni? Kód? Nem az odaát filmben élsz, ami kitaláció és a valósággal nulla az egyezés. Ott amiben élsz ilyenek nem léteztek és jelenleg sem léteznek.
5/5 Missi_Key válasza:
milyen kód? a mátrixból akarsz kilépni, vagy fel akarod törni a lottó sorsológépet..nem mindegy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!