Felerősödtek az érzékeimé és nagyon megváltoztam mi lehet?
Amióta kipróbáltam a démonidézést azóta teljesen máshogy érzem magam, már a pecsét vizualizálása közben is éreztem és azóta tart.
Az éjszaka 5 percnek tűnik, erősen rátudok fókuszálni a tárgyakra, ránézik valamire látom a felépítését, a szél kellemesen simogatja a testemet, a távoli hangokat is tisztán hallom, nem fáradok ki semmiben. Hallom hogy suttog hozzám Belial, de kedves szelíd hangon. Belial a démon neve akitől segítséget kértem a munkámmal kapcsolatban. Felajánlottam neki valamit, amit teljesíteni is tudok, addig velem marad amíg nem teljesítem.
huha,rémisztõ.
Mégis miért tünik 5 percnek az éjszaka?
Cső!
Mivel felröppent a hír, hogy az Orosz Föderációt lekpacsolják a SWIFT rendszerről, kicsit megszorultam mivel menekítik ki az orosz tőkét az országból, de a múltkor kilőtték a ciprusi számlámat, és kéne nyitnom egy újat, mindegy nem is részletezem a lényeg, hogy így kicsit megugrott a kamat, és a fizetési határidőt is le kell rövidítenünk, a hónap végig légyszíves add meg amivel lógsz különben belepisilek a füledbe minden reggel amíg ki nem fizetsz!
puszi
Belial
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!