Miért lett baj, hogy megváltoztam? Eddig nem zavarta, csak most? Csak szerintem igazságtalanság ez?
Iskolát váltottam, költözés miatt (vidékről Pestre költöztünk) és bekerültem egy új baráti társaságba.
Változtam is ezalatt az egy év alatt (lefogytam, teljesen más lett a ruhatáram, elkezdtem szórakozni járni, magabiztosabb lettem, a külsőm is változott, nem ültem itthon egész nap). Anya eddig örült, hogy így megváltoztam és boldogabb lettem, de nemrég beszélt vele a két volt legjobb barátnőm, otthonról. És utána elkezdte nekem mondani, hogy túl drasztikusan sportolok, összesen 8 napot voltam itthon egész nyáron és mikor rákérdeztem, hogy miért most mondja ezeket, elmondta, hogy a régi barátnőim beszéltek vele, hogy mennyire megváltoztam és már nem is vagyok jóban velük.
De eddig nem zavarta ez, csak most, hirtelen, hogy beszéltek vele a volt barátnőim, akik megsértődtek rám, mert nem találkoztam velük valami túl sokat. Sőt, eddig anya biztatott, hogy sportoljak, kezdjek diétázni, ő hurcolt kezdetben vásárolgatni, ő mondta folyton, hogy járjak két hetente szépségszalonba és hogy a változás jót tesz.
Kicsit olyan, mintha "napraforgó" lenne...
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!