Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Az Oroszlán jegyre jellemző...

Az Oroszlán jegyre jellemző tulajdonságokat nagyon megváltoztatja egy eltérő aszcendens?

Figyelt kérdés
Pl. egy halak vagy rák (esetleg valamelyik másik) aszcendens lágyítja vagy tompítja a fő jellemzőket?

2021. júl. 27. 21:38
 1/10 anonim ***** válasza:
75%

Ez egy jó kérdés. Ha szeretnéd megkérdezhetem helyetted egy asztrológiai csoportban, mert pont ezen gondolkodtam pár napja.

Neked is ott kéne kérdezősködnöd, nem itt, ahol legnagyobb részben laikusok és szkeptikusok néznek hülyének, de hozzáértő alig akad.

2021. júl. 27. 22:51
 2/10 A kérdező kommentje:
Az jó lenne, köszönöm! :)
2021. júl. 27. 23:37
 3/10 anonim ***** válasza:

A Halak aszcendens eseten a Nap a 6. hazba kerul, emiatt kisse szervilisse tesz. Tudod, ismered azt a fajta fonokot, aki fonok, de az alkalmazottai helyett megcsinal mindent, amig azok vegignezik csendben.

Rak aszcendens eseten a Nap a 2. hazba kerul, ez a kockazatvallalasi kedvet szoritja vissza, mert az anyagi es erzelmi biztonsag lesz a fo motivacio.

37F incel

2021. júl. 28. 09:05
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is a választ! :)
2021. júl. 28. 11:21
 5/10 anonim ***** válasza:
Igen, van rá esély. Nők esetében sokszor lehet tapasztalni, hogy Kos vagy Oroszlán aszcendens esetében inkább a napjegyet vagy holdjegyet élik erősebben, mert ezen aszcendensek esetében a születési uralkodó mindenképp maszkulin figura lesz. (Kos AC: mars, Oroszlán AC: nap). Ezzel nem minden nő tud azonosulni. Főleg Oroszlán AC esetében tapasztalható, hogy inkább a holdjegy felé húznak azok a nők, akik nagyon femininek.
2021. júl. 28. 18:53
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon is... én skorpió aszcendenssel rendesen szívok, és ahogy idősödöm, mintha egyre inkább a skorpió életút kerülne előtérbe.

Gyerekként született vezető voltam, népszerű, és semmiféle önkritika vagy önbizalomhiány nem volt, tényleg igazi domináns gyerek voltam.

Majd sajnos egyre több rossz dolog ért, családi mérgező környezet, bántalmazások, változatos betegségek (eltorzult az arcom egy időre), majd tönkrement az emésztésem, beteg lett a petefészkem, illetve túl vagyok egy lelkileg rendkívül megviselő, manipuláló és bántalmazó kapcsolaton is, pszichiátriára is kerültem, gyógyszerek tömkelege, stb stb.

Az egyetlen jó, de ennél jobb nem is történhetett volna,hogy megismertem a férjem (aki amúgy rák) és ő a világ legtörődőbb és legkedvesebb embere. Tényleg azt érzem miatta van értelme csinálni az egészet, mert engem már annyi minden ért, hogy kezdtem elveszíteni az életbe vetett hitem.

Összességében nem mondanám hogy maradéktalanul hiszek az asztrológiában, de az életutam láthatóan skorpiós, és a betegségeim is (emésztés, női szervek, lelki...).

Van előnye is, például hogy igazából a sok szenvedés ellenére sem törtem meg soha, szinte már immunis vagyok sok dologra. Illetve lassan megtanulok belenőni ebbe az egészbe és megtalálni a jót is a rossz mellett.

2021. júl. 30. 11:35
 7/10 anonim ***** válasza:
Én nagyon le vagyok földelve az aszencdensem meg a többi bolygóállásom miatt is. Lehet ezért vagyok csendesebb, szorgalmas, előre tervező típus, nem az a tipikusnak mondott hangos, magabiztos, lobbanékony oroszlán.
2021. aug. 5. 22:22
 8/10 anonim ***** válasza:
Szűz asc. Ahogy egyre idősebb vagyok egyre inkább jönnek elô a szűz tulajdonságok. Régen nem érdekelt semmi csak ragyogtam, megmondtam a véleményem, voltak vezetői ambícióim… most inkább csendes vagyok, analitikus…mindenen görcsölök, túlgondolom, állandóan szresszelek valami hülyeségen… jobb buli volt ragyogni.
2021. nov. 8. 15:02
 9/10 anonim ***** válasza:

Vagyis masodlagos progresszioban athaladt a Nap a Szuzbe. Ettol nem leszel kevesbe Oroszlan Nap, csak kisse atszinezi.

37F incel

2021. nov. 8. 16:25
 10/10 anonim ***** válasza:
Esetleg egy retrográd Szaturnusz fényszögeli azt az Oroszlán Napot. Tudok ilyeneket, már nem úgy érvényesül.
2023. jan. 25. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!